Stiri mondene

Alina Eremia, imagine senzuală alături de iubit

 Alina Eremia și Edi Barbu
Aflați în vacanță, Alina Eremia și iubitul ei, Edi Barbu, nu au putut să nu imortalizeze frumoasele momente din Maldive.

Alina Eremia este într-o relație cu Edi Barbu de mai bine de patru ani, dar nu s-au afișat aproape deloc în spațiul public. Artista a declarat în acdrul unor interviuri că iubitul ei nu este adeptul unei vieți publice, motiv pentru care preferă ca viața personală să fie departe de ochii curioșilor. De aceea, Edi apare foarte rar și în fotografiile de pe Instagrm. Însă pentru că au plecat într-o vacanță de lux în Maldive, cei doi iubiți nu au putut rata momentul imortalizării unui moment romantic dintre cei doi.

Alina Eremia a postat o fotografie senzuală cu iubitul ei și în dreptul imaginii a scris un mesaj cât se poate de emoționant.

Alina Eremia și Edi Barbu

„Persoana pe care o sun când sunt tristă și când sunt fericită”, a scris ea în dreptul fotografiei în care apare alături de partenerul ei, Edi Barbu

Povestea de dragoste pe care o trăiește Alina Eremia este sursă de inspirație pentru piesele sale 

Alina Eremeia și Edi s-au cunoscut în sala de sport și în prezent cei doi locuiesc împreună. Ba mai mult, artista spune că iubitul ei a fost o sursă de inspirație și pentru piesele sale. „Aș da” este o piesă inspirată din dragostea pe care și-o poartă unul altuia.

Alina Eremia

„Eram într-o seară acasă în fața pianului și, dintr-o joacă, am compus refrenul acestei piese. „Aș da” este o melodie extrem de personală, este una din cele mai sincere piese pe care le-am scris, dar și una dintre cele mai frumoase declarații pe care le-am făcut. Sunt sentimentele mele puse în versuri, sentimente atât de puternice pe care le poți compara cu dragostea mea pentru muzică. Ceea ce m-a inspirat este povestea de dragoste pe care o trăiesc în prezent alături de Edi. O data ce am știut despre ce va fi piesa, versurile au venit de la sine”, a declarat Alina Eremia.