Stiri mondene

Alina Eremia, vacanță de vis în Maldive

Alina Eremia
Alina Eremia vrea să își încarce bateriile într-o vacanță și a ales ca destinație turistică Maldive.

Alina Eremia se bucură de timpul liber și de soare pe plajele din Maldive. Pentru că este o perioadă în care artișii au mai mult timp la dispoziție, este bine-venită o vacanță.

Alina Eremia se numără printre vedetele care au ales să plece în vacanță în plină pandemie de coronavirus și a ales să se răsfețe pe frumoasele plaje din Maldive. Artista s-a bucurat ca un copil când a ajuns pe plajă și a împărtășit asta și cu prietenii săi din mediul virtual.

Alina Eremia

„Mă rup de realitate câteva zile... săptămâni... 😅”, a scris Alina Eremia în dreptul unor fotografii postate pe Instagram. Fotografii postate de artistă au stârnit reacții pozitive în rândul fanilor care o apreciază pe artistă. 

„Doamne, mi-am amintit cât de minunat, de ireal e totul în Maldive! Vacanță frumoasă, te pupăm toți!”, „Doamneee ce poze🔥😍”, „M-ai omorât cu poza asta💞💞”, sunt doar câteva dintre comentariile scrise de fani. 

Alina Eremia

Bucuria este și mai mare pentru artistă că nu trebuie să piardă foarte mult timp pe drumul ei spre plajă pentru că și-a închiriat o căsuță cu vedere la ocean, la doar câțiva pași de ea.