Stiri

Mark Stam este „Invitatul de 12” de duminică

Mark Stam și Cosmin Cernat
Mark Stam va fi Invitatul de 12 al lui Cosmin Cernat.

Duminica aceasta, Mark Stam vine în studioul Radio Impuls unde scoate la iveală o altă fața a artistului „Mark Stam”. Mark Stam, pe numele său real Marius Stamatin, a cunoscut succesul la 23 de ani, după ce a ales să plece din Republica Moldova. Artistul care s-a stabilit în București a devenit cunoscut mai ales prin prisma colaborării sale cu Alina Eremia pentru piesa „Doar noi”. Piesa a impresionat la vremea aceea prin profunzimea versurilor și mișcările de dans din videoclip.  

Mark Stam

În cadrul emisiunii prezentate de Cosmin Cernat artistul va face o întoarcere la copilărie și va trebui să povestească cele mai minunate întâmplări din copilărie. Pe de altă parte, tot în cadrul acestei emisiuni veți putea descoperi și cum este artistul Mark Stam în spatele camerelor de filmat, mai ales că este extrem de discret cu viața sa personală. Mark Stam nu face parte din categoria artiștilor care să posteze pe rețelele de socializare zi de zi, ci doar atunci când anunță un nou proiect muzical sau cand simte el nevoia să adauge o fotografie. 

Mark Stam

Așadar, nu uitați să fiți prezenți duminică la ora 12:00, pentru a asculta emisiunea „Invitatul de 12”, prezentată de Cosmin Cernat.