Stiri mondene

Alexandra Ungureanu a izbucnit în lacrimi la TV! Câștigătoarea ”Bravo, ai stil! Celebrities” se teme pentru sănătatea mamei ei: ”Îmi fac griji”

Alexandra Ungureanu a izbucnit în lacrimi la TV
Alexandra Ungureanu a izbucnit în lacrimi la TV [Sursa foto: Captură YouTube]
Alexandra Ungureanu, câștigătoarea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, a cedat și a izbucnit în lacrimi la TV. Artista regretă decizia de a merge cu mama sa pe Drumul Împăraților?!

Alexandra Ungureanu se numără printre concurenții ”Asia Express 4”, iar vedeta a ales să plece pe „Drumul Împăraților' alături de mama ei. Nici bine nu a început competiția că vedeta regretă decizia de a merge alături de femeia care i-a dat viață pe Drumul Împărților. Câștigătoarea ”Bravo, ai stil! Celebrities” se teme pentru sănătatea mamei ei, motiv pentru care a izbucnit în plâns, spunând că nu se aștepta să fie așa de greu.

În vârstă de 68 de ani, mama artistei a începutut să resimtă oboseala, iar goana după transport și cazare au epuizat-o. Mai ales că, în urmă cu 14 ani, mama Alexandrei Ungureanu a fost nevoită să treacă printr-o perioadă extrem de grea, când a fost diagnosticată cu cancer. Din fericire, aceasta a reușit să învingă boala.

„Am ajuns prea repede la o concluzie cu care am fost prevenită și nu am vrut să țin cont de ea. Chiar îmi fac griji că o supraexpun pe mama, că este mai greu decât am crezut și că s-ar putea să se întâmple ceva foarte rău”,  a spus Alexandra Ungureanu.

Alexandra Ungureanu a izbucnit în lacrimi la TV
Alexandra Ungureanu a izbucnit în lacrimi la TV[Sursa foto: Captură YouTube]

Alexandra Ungureanu, motivul pentru care a plecat cu mama ei pe Drumul Împăraților

Alexandra Ungureanu, în vârstă de 39 de ani, a fost convinsă că în cadrul competiției ”Asia Espress 4”, cea care i-a dat viață îi va fi cel mai bun și important sprijin. De asemenea, câștigătorea ”Bravo, ai stil! Celebrities” își dorește ca, în această competiție, să-și învingă frica de spațiile închise, dar și de înălțime.

Alexandra Ungureanu a izbucnit în lacrimi la TV
Alexandra Ungureanu a izbucnit în lacrimi la TV[Sursa foto: Captură YouTube]

”Am niște tabieturi și simt că am nevoie de o nebunie. Mama e superbă și e un om foarte mișto și sper ca lumea să o cunoască așa cum e, ea are temerea asta că e învățătoare, a ieșit la pensie anul trecut, îi e teamă de generațiile care se vor uita și speră să nu se facă de râs. (...)Vom încerca să compensăm limitele fizice cu alte atuuri. Mama e în permanență în picioare, are o energie și nu se culcă până nu notează tot ce a avut de făcut. O să fie foarte greu, eu cu ea mă bazez pe comunicare, eu cred că e genul de om care poate să covingă pe oricine de orice”,  a mai adăugat Alexandra Ungureanu.