Stiri mondene

Alexandra Ungureanu, dezvăluiri inedite despre cariera sa! Ce își dorește câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities!”: ”Visez să ajung în...”

Alexandra Ungureanu, dezvăluiri inedite despre cariera sa! Ce își dorește câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities!”
Alexandra Ungureanu a vorbit despre succesul pe care îl are, dar și despre temerile sale. Ce dezvăluiri a făcut câștigtoarea „Bravo, ai stil!Celebrities”?!

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. De-a lungul carierei sale, simțul umorului și vocea i-au aduse artistei un succes formidabil. Frumoasa artistă a fost cea mai iubită concurentă de la „Bravo, ai stil!Celebrities”, dat fiind faptul că a câștigat Marea Finală. Cântăreața a câștigat marele premiu de 100.000 de lei și titlu de „Cea mai stilată celebritate din România”. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alexandra Ungureanu (@alexandraungureanu)

În cadrul unui interviu, Alexandra Ungureanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre succesul pe care îl are în industria muzicală, dar și despre temerile ei. La vârsta de șase ani, celebra artistă și-a descoperit pasiunea pentru muzică. Ulterior, câștigtoarea „Bravo, ai stil!Celebrities” s-a făcut remarcată la diverse concursuri de muzică pentru copii, în cadrul cărora a obținut rezultate remarcabile. Treptat, și-a construit o carieră și a lansat numeroase piese de succes. 

Alexandra Ungureanu, dezvăluiri inedite despre cariera sa! Ce își dorește câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities!”

Alexandra Ungureanu: ” Personal, încă duc lupte, încă am îndoieli”

Pandemia de coronavirus a afectat pe toată lumea, indiferent de meserie. Alexandra Ungureanu, la fel ca mulți artiști, a avut de suferit din cauza pandemiei. În prezent, vedeta își dorește să revină pe scenă și să simtă acele emoții din timpul unui concert. Totodată, câștigătoarea „Bravo, ai stil!Celebrities” a ținut să menționeze că, deși se bucură de un succes formidabil, îndrăgita artistă nu știe dacă televiziunea este cariera pe care ea trebuie să o urmeze.

Alexandra Ungureanu, dezvăluiri inedite despre cariera sa! Ce își dorește câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities!”

„Recunosc: cel mai mult visez la întâlniri cu oameni care să-mi readucă entuziasmul pe partea muzicală. Să compunem piese pe care eu însămi să nu mă mai satur să le ascult. Cum era demult, când cântam cu trupa Crash. Erau vre­muri cu o muzi­că extraor­di­nară, cu avânt şi trăi­re totală.  Mi-e dor de asta. Nu ştiu, m-am schimbat eu sau poa­te e prea multă muzică în jur şi cum­va totul se pierde în mul­ţime, sau poate nu am mai întâl­nit eu oameni cu care să am acea chi­mie extraordinară. Nu ştiu să spun care este cauza, dar eu la asta vi­sez: să ajung iar în nişte echipe în care proce­sul creativ să fie din acela de-ţi face piele de găină, să trăiesc muzică în fie­care por'.  Sincer, când se întâmplă asta, pentru mine nu mai contează dacă mu­zica izvorâtă din acest proces are sau nu succes. Bucuria momentului depă­şeşte ori­ce.(...) Personal, încă duc lupte, încă am îndoieli. Încă nu ştiu să asimilez pe deplin acest succes, mă tulbu­ră prezenţa lui. Este foarte ciudat să te vezi radiind pe ecran, să fii mândră de tine, dar totuşi să-ţi pui întrebări dacă asta este calea corectă'. ”,  a spus Alexandra Ungureanu.