Stiri mondene

Cine a câştigat imunitatea la Survivor România?!

Cine a câştigat imunitatea la Survivor România?!
În seara aceasta, la Survivor România s-a dat primul joc de imunitate al săptămânii. Cine a câștigat jocul de imunitate și recompensa suplimentară?

S-a dat din nou o luptă foarte grea la Survivor România, iar învingătorii au fost de această dată Faimoșii. Jador a fost cel care a adus ultimul punct pentru echipa Faimoșilor, câștigând imunitatea cu 10 la 6. Pe lângă imunitatea adusă echipei, Faimoșii au câștigat și noi provizii de mâncare. Războinicii au primit jumătate din cantitatea de provizii pe care au primit-o Faimoșii și în plus, vor fi nevoiți să nominalizeze un nou concurent spre eliminare. 

Cine a câştigat imunitatea la Survivor România?!

Primele declarații ale Faimoșilor după ce au câștigat imunitatea

Culiţă a declarat că se simte faptul că echipa s-a mai rărit, iar astăzi nu a intrat pe teren nici Alexandra Stan care a declarat că simte că nu mai poate face competiției. Concurenta a început să plângă înainte de începerea jocului și a mărturisit că nu mai face față competiției din Dominicană și ar vrea să nu mai fie votată de fani și să fie lăsată să plece acasă cu proxima ocazie. 

Slăbit se simte și Jador care a declarat, imediat după ce a câștigat jocul de imunitate, că îi este rău, iar lipsa somnului s-a resimțit din plin asupra organismului. 

Cine a câştigat imunitatea la Survivor România?!

„Mă simt nașpa, mi-e rău, mă bucur pentru noi. Mi-e rău, mi-e foame, astăzi foamea s-a resimțit, lipsa somnului, suntem obosiți, suntem vai de capul nostru. Mă bucur, dar mi-e rău”,  spune Jador.

„Chiar dacă am avut o noapte furtunoasă, și la propriu și la figurat, ne-am mutat dintr-o parte în alta, ne-a plouat, ne-a ajutat Dumnezeu să câștigăm. Le mulțumesc colegilor pentru susținere, celor care au aduc punct și celor care nu, mă simt bine, sper să avem meciuri de anvergura asta și să câștigămtot timpul”, a declarat și Culiță Sterp. 

„Este foarte importantă energia pe care o dăm unii altora și cred că am avut o energie pozitivă. Nu am avut cum să mă pun cu Starlin, știam că o să pierd cu el. Noi avem confrutările directe 5 la 5, m-a egalat astăzi. Războiul nu s-a terminat, e egal după 10 lupte. Felicit ambele echipe”, a declarat și Moroșanu.