Stiri mondene

Alexandra Stan, revoltată după ce Tristan Tate a făcut publice imagini intime cu ea: „Mi se pare jenant că unii cred că...”

Alexandra Stan, primele declarații despre pozele intime cu Tristan Tate
Alexandra Stan reacționează după ce au apărut în presă mai multe imagini cu ea și Tristan Tate, în ipostaze compromițătoare.

Cu doar câteva zile înainte de Paște, au fost făcute publice mai multe imagini compromițătoare cu Alexandra Stan și Tristan Tate. Fosta concurentă de la Survivor România s-a arătat supărată pentru că a ajuns în această situație neplăcută. Mai mult, artista este foarte dezamăgită de comportamentul omului de afaceri, Alexandra Stan fiind de părere că Tristan Tate este persoana care a trimis pozele intime presei. Pentru că nu se aștepta să fie protagonista unui episod din intimitate, fosta concurentă de la Survivor România a decis să clarifice situația.

Alexandra Stan, primele declarații despre pozele intime cu Tristan Tate

„Este foarte trist că, în 2021, încă se dau poze din intimitate la presă. Mi se pare jenant că unii asta cred că înseamnă să fii bărbat. Cred că ar trebui fiecare să își vadă de treaba lui, separat”, a declarat Alexandra Stan.

Alexandra Stan, primele declarații despre pozele intime cu Tristan Tate

În ceea ce privește relația pe care a avut-o cu fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, vedeta a mărturisit că au ieșit de câteva ori împreună, însă și-au dat seama că sunt diferiți. Sunt o persoană asumată. Am avut relații lungi, serioase. Dar, în ultimele luni, am fost singură. Vis-a-vis de ce s-a scris în presă, am ieșit de câteva ori și am simțit că nu e ce trebuie, nu e bărbatul cu care aș putea începe ceva serios și am rupt orice legatură”, a mai adăugat Alexandra Stan.

Alexandra Stan, primele declarații despre pozele intime cu Tristan Tate

Alexandra Stan, declarații cu perdea despre relația cu Tristan Tate 

„Eu tot timpul iubesc. Mi-e frică să spun acum dacă am sau nu o relație, nici nu știu cum o să se interpreteze. Eu dacă ies cu un bărbat și îmi place de el, există o conexiune, o chimie, mie nu îmi e frică de sentimentele pe care le am.  Eu îmi dau seama că mă îndrăgostesc destul de repede și nu mi-e teamă să zic chestia asta. Nu știu cum percep ei asta, poate li se pare că sunt nebună dacă ne știm de foarte puțin timp.  Simt o atracție și o chimie cu cineva, dar știi cum e: nu spune: «Hop!» până nu sari pârleazul”, a povestit Alexandra Stan în platoul emisiunii „Teo Show”, în urmă cu ceva timp.