Stiri mondene

Alexandra Stan a povestit despre bătaia încasată de la Marcel Prodan: „Am tras de volan pentru că mă bătea”

Alexandra Stan a povestit despre bătaia încasată de la Marcel Toader
Alexandra Stan a povestit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre cel mai traumatizant episod din viața ei.

În cadrul interviului oferit lui Denise Rifai, Alexandra Stan a rememrat teribilele clipe prin care a trecut în 2013, atunci când a încasat o bătaie cumplită de la managerul ei, Marcel Prodan. La vremea aceea, conflictul a fost dezbătut multă vreme în spațiul media și s-au spus multe lucruri, așa că artista a făcut lumină în acest caz odată cu participarea ei la această emisiune. 

Alexandra Stan a povestit despre bătaia încasată de la Marcel Toader

„Am trecut prin asta și m-a marcat atât pe mine, cât și restul țării, cred. Da, a fost crunt. A fost un moment în care eu m-am trezit la realitate. Mi-am dat seama ce se întâmpla de fapt, cine erau oamenii ăia cu care eu lucram de 3 ani jumate, cine erau oamenii pe care eu îi creadeam familie, despre care eu credeam că mi-a pus Dumnezeu mâna-n cap.

Cu câteva luni înainte, tata începuse să-mi spună, pentru că el fusese tour manager-ul meu, mergea cu mine peste tot în concerte, și el mai afla chestii, de la promoteri, de la agenți, începuse să mai audă adevărul: câți bani se luau pe un concert, cine încasa de fapt. El începuse să audă tot felul de chestii de genul ăsta. Și el îmi spunea, dar pentru că eu aveam părerea asta despre tata dinainte, că a greșit, că a făcut el niște credite și n-a zis, credeam că el minte. Pentru că aveam imaginea asta despre el. Și de fapt el nu mințea, el spunea adevărul, s-a dovedit ulterior", a povestit Alexandra Stan. 

A vrut Alexandra Stan să se sinucidă?!

În momentul în care Alexandra Stan a început să afle mai multe detalii despre sumele de bani care i s-ar fi cuvenit de fapt, managerul ei a început să se comporte din ce în ce mai urât cu ea și să o agreseze psihic.

„La un moment dat, în ziua în care s-a întâmplat, urma să avem a doua zi un concert, sâmbătă, în Palma de Mallorca. Și în ziua respectivă, atunci când s-a întâmplat, vineri, el m-a chemat să repetăm. Și la repetiții a început să mă facă în toate felurile, a început să arunce cu alea pe acolo. A fost o ieșire. Cred că și el a izbucnit, eu ulterior l-am înțeles și pe el, ca agresor, pentru că și agresorii au nevoie de ajutor, nu sunt agresori pentru că le place. Au și ei probleme mintale, că de asta și ajung să fie agresori, sau, cel mai probabil, au fost și ei agresați, când au fost mici. Dar cert este că s-a întâmplat, a fost crunt, am trecut peste, dar cu greu", a spus artista. 

Alexandra Stan a povestit despre bătaia încasată de la Marcel Toader

O altă ipoteză care a circulat în spațiul media la acea vreme a fost aceea conform căreia artista l-ar fi imaginat pe managerul ei că se sinucide. Astfel, a demontat și această ipoteză.

„Nu, în niciun caz (nu am vrut să mă sinucid). Am tras de volan pentru că mă bătea. El în mașină îmi dădea foarte mulți pumni când ne duceam către Valul Traian. Atât de mult își doreau ei să mă țină sub picioarele lor. Hai să avem o discuție cu ei. Când am abordat subiectul, ei s-au schimbat. Eu nu am aflat niciodată adevărul. Mie nu mi s-a arătat niciodată un contract, nu mi s-au arătat încasările. Eu doar am auzit vorbe și am văzut mailuri și discuții cu oameni din alte țări care demonstrau existența unor milioane de euro care mie mi se furaseră. Ideea asta cu noi doi împreună a fost o abordare a avocaților lui pentru că asta este un act penal care la noi în România nu se sancționează cu închisoare. Ceea ce s-a și întâmplat în cazul lui. din partea”, a declarat Alexandra Stan.