Stiri mondene

Este Alexandara Stan bisexuală?! Răspunsul ei: „Nu sunt tot timpul”

Este Alexandara Stan bisexuală?
Alexandra Stan a vorbit fără menajamente despre sexualitate sa în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Alexandra Stan este o artistă cunoscută în toată lumea, devenind celebră odată cu hit-ul Mr Saxobeat. Odată intrată în lumina reflectoarelor, Alexandra Stan a fost mereu sinceră cu publicul ei și nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume. Ba mai mult, artista a fost protagonista unor imagini rușinoase care au apărut din greșeală în public și nu s-a sfiit să spună că erau destinate iubitului ei, de fapt, și că au ajuns din greșeală pe rețelele de socializare. 

Ce spune Alexandra Stan despre sexualitatea ei?! Recunoaște că a întreținut relații intime în grup

Fosta Faimoasă de la Survivor România a recunoscut că a experimentat relații sexuale în grup și că a întreținut relații intime cu femei. Întrebată de Denise Rifai dacă este bisexuală, Alexandra Stan nu s-a rușinat și a răspuns că da, însă acum nu ar mai simți să întrețină relații intime. 

Este Alexandara Stan bisexuală?

„Da, uneori! Nu sunt tot timpul! Nu aș putea să spun că în momentul de față sunt. Asta la mine vine tot din capacitatea asta mare a mea de a iubi, eu iubesc și bărbații și femeile.  Am avut într-adevăr experiențe: eu, cu un bărbat și încă o femeie. Dar, în momentul de față, dacă mă întrebi, nu aș simți să fac chestia asta. Pentru că acum sunt așa pe un drum al meu, spiritual și profesional. Și simt că energia asta sexuală dacă mi-o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri, simt că este prețioasă, simt să o țin pentru mine, nu țin să fac asta cu nimeni. Adică nu țin să fac sex deloc. Și nu am făcut dinainte să plec la Survivor, adică acum multe luni. Știu că e o declarație în premieră, dar simt că așa e bine în momentul de față, simt că trebuie să mă focusez pe alte lucruri, pe ceea ce am eu de făcut. Am în cap niște planuri atât profesional cât și spiritual și nu vreau să-mi fur căciula singură. Dar au fost momente în viața mea când mi-a plăcut să experimentez. Atâta timp cât nu am făcut rău la nimeni și toată lumea a fost de acord cu asta...”, a spus Alexandra Stan la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.