Stiri mondene

Alexandra Stan va susține primul ei concert online. Află de unde poți cumpăra bilete

Alexandra Stan va susține primul ei concert online
Alexandra Stan va susține primul ei concert online [Sursa foto: Arhiva ]
Alexandra Stan este bucuroasă să anunțe că va susține primul ei concert online. Se va desfășura pe plan internațional și promite a fi un show de excepție.

Alexandra Stan te invită să asculți cele mai tari hit-uri ale sale într-un concert online internațional. Concertul se va desfășura pe platforma Netbox și va începe joi, 15 aprilie, la ora 21. Despre asta, dar și despre multe alte subiecte, Alexandra Stan a vorbit la Invitatul de 12 duminica aceasta. 

Alexandra Stan, declarații în premieră despre concertul online de pe 15 aprilie 

Invitată în cadrul emisiunii „Invitatul de 12”, Alexandra Stan a vorbit cu bucurie despre un moment important din viața sa care va avea loc chiar săptămâna aceasta. După o pauza de un an, Alexandra Stan va susține primul ei concert online. 

Alexandra Stan va susține primul ei concert online
Alexandra Stan va susține primul ei concert online[Sursa foto: Arhiva ]

„Sunt foarte încântată să anunț că voi avea primul meu concert online. Este o platformă din România care se numește NetBox, este un concept foarte nou care a prins foarte bine la noi. Diferența este că eu voi susține un concert internațional. Se va difuza peste tot și va rămâne timp de câteva zile la ei pe pagină pentru că sunt alți oameni care își vor cumpăra bilet dar nu vor putea vedea fix atunci concertul pentru că e diferența de fus orar. Va fi pe 15 aprilie. Biletele se cumpără direct de pe platformă. Va fi live, la ora 21”, a spus Alexandra Stan în cadrul emisiunii „Invitatul de 12”.