Stiri mondene

Adevăratul motiv pentru care Jador a venit la Survivor România 2021: „Vreau să o uit. De asta am venit aici”

Jador Survivor
Amna a intrat în sufletul lui Jador și a aflat detalii dureroase din viața artistului. Jador a dezvăluit că a venit la Survivor pentru a uita de fosta relație.

Jador este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică de petrecere și a acceptat cu mare bucurie provocarea Survivor România. Artistul a făcut față cu brio probelor sportive în prima ediție a concursului, în ciuda aparențelor.

Citeste si: Ce au mâncat Faimoșii în prima zi în junglă la Survivor Romania 2021. Jador a făcut haz de situație

Jador a dezvăluit de ce a acceptat provocarea „Survivor România”

Jador s-a împrietenit cu majoritatea Faimoșilor și aduce o valoare în plus prin buna dispoziție care e mereu la ea acasă. Cu toate că pare un om veșnic vesel, Jador a dezvăluit și care este durerea lui cea mai mare. În cadrul emisiunii Survivor România, artistul a stat de vorbă cu Amna și și-a deschis sufletul în fața ei. Jador a vorbit despre fosta lui relație și despre cum fosta iubită l-a făcut să sufere, acesta fiind și motivul pentru care a ales provocarea din Republica Dominicană.

Jador Survivor

Jador i-a dezvăluit Amnei care a fost motivul despărțirii de fosta iubita și mai mult decât atât, a recunoscut sincer că o iubește în continuare și are de gând ca prin activitatea de la Survivor să o uite pe femeia care l-a făcut să sufere. 

Jador și Amna

Citeste si: Jador se pregătește de plecarea la Survivor România. Ce mesaj le-a transmis fanilor: „Viața m-a învățat să fiu SUPRAVIEȚUITOR”

 „Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă... Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile. Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Nu se gandeste la mine si la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie ca un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă”, i-a dezvăluit Jador Amnei. 

Jador, declarații emoționante despre Georgiana, fosta lui iubită

„Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, a spus Jador.