Stiri

Alexandra Stan a scris istorie cu hitul „Mr. Saxobeat”. Este cea mai ascultată piesă românească de pe Spotify

Alexandra Stan
Mr. Saxobeat împlinește pe 22 noiembrie 10 ani de la lansarea sa pe Spotify.

Piesa a stârnit este un adevărat fenomen la nivel global, fiind apreciată de oamenii din în întreaga lume. Alexandra Stan este singurul artist român care a reușit performanța de a ajunge la 200.000.000 de ascultări pe Spotify. Cu toate că au trecut o grămadă de ani de la lansarea hit-ului, melodia nu și-a pierdut din farmec și este în continuare căutată pe platformele de streaming. 

Alexandra Stan, mândră de succesul pe care îl are și acum cu melodia Mr. Saxobeat

„Parcă nici nu realizez că au trecut 10 ani şi 200.000.000 de ascultări pe Spotify. E uimitor faptul că oamenii încă îmi ascultă piesa şi mă simt de parcă ar fi stat timpul în loc. Sper să reuşesc şi de acum încolo să îmi păstrez acelaşi entuziasm, aceeaşi energie care să rămână forever în inimile oamenilor. Mulţumesc”, a spus Alexandra Stan.

Alexandra Stan

De-a lungul timpului piesa a strâns aproape 64 de milioane de vizualizări pe YouTube. Doar în ultima lună a fost ascultată de 4 milioane de ori, iar în ultimele 24 ore de peste 130.000 ori (aproape jumătate din populaţia oraşului Constanţa, oraşul natal al Alexandrei).

Alexandra Stan

„Mr. Saxobeat” a fost adaugată în aproape şase milioane de playlisturi pe Spotify la nivel internaţional. Celelalte versiuni ale piesei au adunat împreună peste 10 milioane ascultări pe Spotify.

Piesa este inclusă pe albumul „Saxobeats”, lansat în 2011, de pe care Alexandra Stan a mai lansat hituri precum „1.000.000”, „Get Back (ASAP)” sau single-ul de debut „Lollipop (Param Pam Pam)”.