Stiri mondene

Alex Velea, noi declarații despre scandalul cu Cătălin Măruță: „Nu m-am născut la 8 ani, ca Măruță”

Alex Velea, noi declarații despre scandalul cu Cătălin Măruță: „Nu m-am născut la 8 ani, ca Măruță”
Alex Velea, noi declarații despre scandalul cu Cătălin Măruță: „Nu m-am născut la 8 ani, ca Măruță” [Sursa foto: Facebook]
Alex Velea și Cătălin Măruță nu se mai află în relații bune de când prezentatorul TV îl aduce în discuție ori pe el ori pe Antonia la „Sosurile Iuți”, rubrica din cadrul emisiunii sale.

Alex Velea este dezamăgit peste măsură de atitudinea lui Cătălin Măruță! Cântărețul nu dorește să îngroape securea războiului, așa cum a propus omul de televiziune după ce auzit declarațiile făcute de Alex Velea în podcastul lui Speak. În cadrul unui interviu, Alex Velea a adus în prim-plan noi detalii despre motivele supărării sale, spunând că prezentatorul TV este în stare să facă orice pentru rating. Totodată, artistul a ținut să precizeze că soțul Andrei nu are cei șapte ani de acasă.

Măruță, pentru rating, a făcut tot ce a făcut. A vrut să le arate șefilor lui că mai poate face rating, de aceea a invitat în emisiune oameni care să vorbească despre mine. Și, chiar dacă noi ne știm din 2005, din 2006, ceea ce a făcut este un lucru care nu se face. A atacat-o pe nevastă-mea, iar acest lucru nu se face. Dar eu nu m-am născut la 8 ani, ca Măruță! Am șapte înainte, de acasă”, a declarat Alex Velea.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Catalin Maruta (@catalin_maruta)

Alex Velea, părere sinceră despre Andra

În continuare, Alex Velea a declarat că nimeni nu îi poate contesta calitățile vocale Andrei și munca pe care a depus-o de-a lungul anilor. Din cauza situației în care se află cu Cătălin Măruță, artistul regretă faptul că acum nu mai poate colabora pe plan muzical cu Andra. 

Alex Velea, părere sinceră despre Andra
Alex Velea, părere sinceră despre Andra[Sursa foto: Instagram]

„Andra este un monstru, un monstru al muzicii, e printre primele trei voci din România. Are talent uriaș, a muncit mult pentru el, este extraordinară. Dar, sincer, nu se pune însă problema unei colaborări între noi, Măruță decide tot. Știu că Mihai (tatăl Andrei, n. red.) ar fi vrut, el mă place, îi place ce cânt, ne respectăm, dar nu se poate să colaborez acum cu Andra, este o fantasmagorie.”, a mai declarat Alex Velea.