Stiri mondene

Alex Velea, declarații dure despre Cătălin Măruță în podcastul lui Speak: „E mincinos și fals! E ahtiat după...”

Alex Velea, declarații dure despre Cătălin Măruță în podcastul lui Speak
Alex Velea, declarații dure despre Cătălin Măruță în podcastul lui Speak [Sursa foto: Captură YouTube]
Alex Velea a vorbit pentru prima dată despre antipatia pe care o are împotriva lui Cătălin Măruță. Alex Velea i s-a confesat lui Speak.

Alex Velea este unul dintre cei mai controversați artiști de la noi din țară. Artistul s-a apucat de cântat din 1994, la vârsta de 6 ani, având una dintre cele mai longevive cariere muzicale. Invitat în podcastul lui Speak, Alex Velea a depănat amintiri din cariera sa muzicală și din perioada în care cei doi mergeau amândoi la concerte, dar a venit și un moment în care Speak a abordat subiectul scandalurilor. 

Speak i-a reproșat lui Alex Velea că intră în prea multe conflicte și că ar trebui să fie un pic mai atent. 

Speak: De ce crezi tu că tot încearcă lumea să te provoace? 

Alex Velea: Știu că mă aprind ușor. 

Speak: Ce vor să obțină? 

Alex Velea: Circ și pâine ca pe vremuri. Știu că sunt bun și că am cuvintele la mine.  

Speak: Păi și de ce te lași provocat?

Alex Velea: Pentru că de multe ori mi se pare că jignesc niște oameni din jurul meu care nu au niciod vină. Nevastă-mea, așa prin mine, băiețeală, nu-i problemă. În mamă, nevastă, copii, pe asta nu poți să treci. 

Alex Velea, declarații dure despre Cătălin Măruță în podcastul lui Speak
Alex Velea, declarații dure despre Cătălin Măruță în podcastul lui Speak[Sursa foto: Captură YouTube]

Speak: Păi da, dar dacă ei o fac în privat e altă treabă. 

Alex Velea: Păi în public, în privat nu dau curs. Când începi să spui ceva public și ești răutăcios. 

Speak: Pai chiar dacă ei te înjură public tu nu trenuie să combați. 

Alex Velea, atac dur la adresa lui Măruță: „Și-a luat filme cancanistice”

Una dintre marile probleme din ultima perioadă a cuplului Alex Velea-Antonia, este aceea că au fost des menționați în emisiunea lui Cătălin Măruță. Într-una din zile, Antonia chiar a postat pe Instagram un mesaj cu privire la acest lucru, iar aseară, Alex Velea a vorbit despre asta în podcast-ul lui Speak. 

Alex Velea: Dă-mi un exemplu! Asta cu Măruță? Mi se pare că în fiecare săptămână o emisiune mcar e vorba de mine sau de Antonia, dar defavorabil nouă. Inclusiv de le dă apă la moară ca să zică aiurea de noi. 

Speak: Păi și ai vorbit cu el?

Alex Velea: Nu am ce să mai vorbesc cu el. 

Speak: Păi da, dar poți să-i zici sau să-i dai un mesaj: e foarte urât ce faci.  

Alex Velea, declarații dure despre Cătălin Măruță în podcastul lui Speak
Alex Velea, declarații dure despre Cătălin Măruță în podcastul lui Speak[Sursa foto: Captură YouTube]

Alex Velea: S-a mai întâmplat o dată când îmi chema fostele rude ale neveste-mii când le chema ca să vorbească despre mine aiurea. După aia l-am măscărit și îl înjuram pe unde apucam. El zicea: frățior, să ne împăcăm. După asta a zis Marcel care era Talent Manager și a zis: Hai să ne îmăpăcăm că trebuie să fim cu Cătălin să mai mergem pe la emisiune. A mai sunat-o și pe mama, și-a cerut un fel de scuze și după asta a zis că eu sunt gâscă dacă nu accept scuzele astea și dacă nu merg mai departe. Îmi doream o colaborare cu Andra că mi se pare că e tare din punct de vedere vocal și am zis: hai să o las așa. Am mers, am cântat la Ateneu, la turneu, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanist doar ca să... nu am ce să-i zic că s-a dus prea departe. Este prea târziu să-i mai zic. Fuecare o să aibă parte de o judecată mai devreme sau mai târziu. 

Speak: Cum cred eu, că mie mi se pare că principalul tău defect e că te aprinzi repede și ești extremist. Nu e cale de mijloc. 

Alex Velea: Nu, nu a fost și nici nu o să fie. Ori ești cu mine ori ești împotriva mea. Eu nu sunt fals. La mine nu merge să vrei să mă măscărești și după aia să vii... ce-i asta? 

Speak: Nu, și eu sunt așa. Dacă mă superi... dacă nu-ți place de mine, nu ești dușmanul meu. Parcă de tine se și lipesc toate problemele astea, toate certurile. 

Alex Velea: Am fost controversat de când am fost mic. 

Speak: Cred că într-un fel le dai și curs că nu ești atent la oameni. 

Alex Velea: Cu omul ăsta cu ce am greșit? Că nu am vrut să mă duc la emisiune să-l măscăresc pe Lino sau pe Mario? Calcă pe cadavre. Lumea l-a mai văzut în ipostaza asta. E fals! E mincinos și fals. Omul este ahtiat după bani, după contracte, să prezinte evenimente. 

Speak: Eu zic că trebuie să te protejezi tu. 

Alex Velea: Sunt controversat pentru că tot ce fac eu e la limită. Să nu uite că are copii mici. Cum avem și noi copii mici și copiii noștri văd ce vorbește el de mine și de Antonia și poate într-o zi o să vorbească și cineva despre el urât. Și despre Andra, poate.