Stiri mondene

Alex Velea, noi dezvăluiri despre începuturile relației cu Antonia: „Venim din cupluri nefericite”

Alex Velea, noi dezvăluiri despre începuturile relației cu Antonia
Alex Velea a făcut noi dezvăluiri despre începuturile relației cu Antonia.

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri de la noi, iar pe zi ce trece cei doi îndrăgostiți se iubesc din ce în ce mai mult. Antonia și Alex Velea sunt foarte fericiți împreună, dovadă fiind aparițiile lor! Fanii îi apreciează pentru echilibrul pe care l-au menținut pe tot parcursul relației, însă situația nu a fost roz pentru ei de la bun început.Cei doi artiști s-au luptat cu gurile rele care îi blamau pentru faptul că sunt împreună și îi acuzau că și-au distrus căsniciile pentru a putea avea o relație. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

Alex Velea, dezvăluiri după opt ani de relație

Înainte de a începe relația cu Antonia, Alex Velea a fost căsătorit cu Ana Maria Mircea, de care divorțase de curând atunci când au început să apară zvonuri despre interesul său față de cântăreață. La rândul ei, Antonia se separase de Vincenzo Castellano, tatăl fiicei ei, și se afla la începutul unui proces de divorț. Invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, Alex Velea le-a povestit telespectatorilor cum s-a întâmplat totul.

Alex Velea, noi dezvăluiri despre începuturile relației cu Antonia

”Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericrea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă.Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părearea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții. Antonia e foarte sensibilă. În cariera noastră avem de-a face cu tot felul de persoane. Orice țărănuș care are un telefon te poate face în fel și chip',  a declarat Alex Velea .