Stiri mondene

Alex Velea a cerut-o de soție pe Antonia! „A zis 'Da`!”

Alex Velea a cerut-o de soție pe Antonia! „A zis 'Da`!”
Alex Velea a cerut-o de soție pe Antonia! „A zis 'Da`!” [Sursa foto: Instagram]
Antonia a spus cel mai mare „DA” din viața ei. Alex Velea a cerut-o de soție cu un inel superb și i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă.

După opt ani plini de iubire din care au rezultat şi doi copii extrem de frumoşi, Alex Velea a cerut-o de soție pe Antonia. După ce anul trecut artista a finalizat procesul de divorț cu fostul ei soț, în spațiul monden au început să se vehiculeze diverse zvonuri cu privire la o posibilă nuntă între cei doi. Ba mai mult decât atât, chiar Alex Velea a declarat la un moment dat că vrea să se căsătorească, dar spune că nu ar vrea în niciun caz să facă nuntă în timpul pandemiei de coronavirus pentru că ar vrea să invite pe toată lumea. 

Alex Velea a cerut-o de soție pe Antonia cu un inel superb 

 Alex Velea a făcut pasul cel mare și a cerut-o de soție pe iubita sa, Antonia. Artistul a postat în urmă cu puțin timp o fotografie cu Antonia care este vizibil emoționată, aproape în lacrimi. Pe degetul inelar, poartă un inel superb cu foarte multe pietre prețioase. 

„A zis „Da”! Esti focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte!”, a scris Alex Velea pe Instagram. 

În comentariile postării Antonia a scris „Daaaaaaaaaa o mie de ori!”. 

Alex Velea a cerut-o de soție pe Antonia! „A zis 'Da`!”
Alex Velea a cerut-o de soție pe Antonia! „A zis 'Da`!”[Sursa foto: Instagram]

Postarea a strâns 10.000 de like-uri la câteva minute de la publicarea ei și o multitudine de mesaje din partea prietenilor, a colegilor din industrie, dar și a fanilor. Cu toții se bucură pentru cei doi și abia așteaptă să-i vadă în postura de mire și mireasă. 

Alex Velea, noi dezvăluiri despre începuturile relației cu Antonia: „Venim din cupluri nefericite”

Antonia și Alex Velea sunt foarte fericiți împreună, dovadă fiind aparițiile lor! Fanii îi apreciează pentru echilibrul pe care l-au menținut pe tot parcursul relației, însă situația nu a fost roz pentru ei de la bun început.Cei doi artiști s-au luptat cu gurile rele care îi blamau pentru faptul că sunt împreună și îi acuzau că și-au distrus căsniciile pentru a putea avea o relație. 

Alex Velea a cerut-o de soție pe Antonia! „A zis 'Da`!”
Alex Velea a cerut-o de soție pe Antonia! „A zis 'Da`!”[Sursa foto: Instagram]

„Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericrea foștilor parteneri”, a povestit Alex Velea. 

Vezi continuarea aici