Lansări muzicale

RUBY și Alex Velea au lansat piesa „Viciu între vicii”

RUBY și Alex Velea au lansat piesa „Viciu între vicii”
RUBY și Alex Velea au revenit cu un duet incendiar! Cei doi artiști au lansat single-ul „Viciu între vicii”. Uite cum sună cea mai fresh colaborare a momentului!

De-a lungul anilor, Ruby și Alex Velea au reușit să se mențină în topurile muzicale din țară, lansând hit după hit, cu zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. După ce au făcut furori cu piesa „Stinge lumina”, cei doi artiști au revenit în atenția fanilor cu un nou duet incendiar, intitulat „Viciu între vicii”. 

Citeste si: Ruby și Lino au lansat piesa ”Ne certăm”

„Anul ăsta se fac zece ani. În septembrie 2012, a apărut piesa «Stinge lumina». Şi ne-am gândit să mai facem una. Doar că, de data asta, sunt şi eu pe piesă. Am compus ceva mişto!” a declarat Alex Velea.

Ruby îi este recunoscătoare lui Alex Velea: „El a pus bază în cariera mea”

Este iubită și apreciată de milioane de fani, însă, puțini sunt cei care știu că succesul ei i se datorează în mare parte lui Alex Velea. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de RUBY (@rubyishot)

Citeste si: JO și Ruby au lansat piesa „Soare”

„Alex Velea a pus baze sănătoase și serioase carierei mele. El a fost primul care a venit să-mi facă o piesă. Mi-a dat melodia «Stinge lumina», m-a luat pe scenă în concertele lui, m-a ajutat. Așa am învățat ce să fac eu pe o scenă. Să fiu deschisă, naturală. De la el am învățat că pe scenă trebuie să fiu eu”, a povestit  Ruby.