Stiri mondene

Cătălin Moroșanu, despre educația primită de la părinți: „La început îi uram pentru că...”

Cătălin Moroșanu, despre educația primită de la părinți: „La început îi uram pentru că...”
În podcast-ul lui Cătălin Măruță, Cătălin Moroșanu le-a oferit fanilor cele mai sincere declarații despre educația primită de la părinți.

Invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Cătălin Moroșanu a dezvăluit mai multe lucruri despre viața sa, inclusiv despre educația primită de la părinții săi. Deși are o relație foarte bună cu ei, luptătorul a precizat că au existat momente când îi ura. Mai mult, fostul concurent de la Survivor România considera la vremea respectivă că nu era iubit de părinți, dar cu timpul faimosul a realizat de ce părinții lui au fost duri cu el în copilărie. 

Cătălin Moroșanu, despre educația primită de la părinți: „La început îi uram pentru că...”

„Eu cu părinții mei am o relație foarte bună. La început îi uram pentru că știi cum sunt părinții ne bătea. Mereu aveam senzația că nu mă iubesc, dar așa au fost ei educați. Nu pot să spun că îi uram, a fost o ură de copil.(...) Am avut două momente grele în viața mea care m-au apropiat foarte mult de părinții mei. Prima dată când mătușa mea a murit, atunci pentru prima oară mama mea a venit și m-a luat în brațe. Plângea la mine în brațe și nu îmi venea să cred că femeia aia dură se pune în brațele mele. Aveam 12- 13 ani la vremea respectivă. A doua oară când tatăl meu a fost dat afară de la job... veneau amândoi și îmi explicau că nu au bani să-mi dea să fac ce îmi doream. Atunci când au vorbit cu mine, mi-am dat seama că ei au făcut asta cu mine ca să-mi ofere un viitor mai bun.(...) Părinții mei au fost foarte importanți în dezvoltarea mea ca om, ca persoană, ca ambiție”,  a povestit Cătălin Moroșanu.

Fostul concurent Survivor România mai vrea un copil

În continuare, luptătorul K1 a mai dezvăluit că își dorește încă un membru în familie. Cătălin Moroșanu este conștient de faptul că fiica lui, Natalia, se va muta de acasă la un moment dat, așa că i-ar prinde bine încă un copil pe care să-l aibă în preajma sa.

Cătălin Moroșanu

„I-am zis soției mele să mai facem un copil. Chiar ne dormim asta, pentru că Natalia o să crească mare și o să plece de la casa noastră și o să vină cel mic care o să ne țină bătrânețile împreună. M-am gândit să fiu tătic și cred că m-ar ajuta foarte mult să-mi îndeplinesc următoarele vise.(...) Copilul este foarte important într-o relație și recomand orcui să facă pasul ăsta, pentru că chiar te schimbă. Eu m-am schimbat foarte mult”, a mai adăugat Cătălin Moroșanu. Citește continuarea aici.