Stiri mondene

Alex Velea, despre cele mai importante lucruri pe care le-a învățat de la părinții săi: „Le datorez viața. M-au iubit și m-au ocrotit”

Alex Velea, despre cele mai importante lucruri pe care le-a învățat de la părinții săi
Alex Velea, despre cele mai importante lucruri pe care le-a învățat de la părinții săi [Sursa foto: Facebook]
Alex Velea le-a dezvăluit fanilor care sunt cele mai importante lucruri pe care le-a învățat de la părinții săi. Pentru ce le este recunoscător părinților?!

Alex Velea este unul dintre cei mai cunoscuți și ascultați artiști de la noi! Pe lângă cariera de succes din muzică, cea mai mare realizare a artistului este familia. Cântărețul are o parteneră de viață superbă și niște copii minunați, dar și niște părinți buni. În cadrul unui interviu oferit pentru publicația fanatik.ro, Alex Velea a vorbit despre perioada copilăriei sale, dar și despre cele mai importante lucruri pe care le-a învățat de la părinții săi.

Artistul a ținut să le mulțumească pentru educația bună pe care a primit-o și pentru că au fost lângă el în toate momentele importante ale vieții. 

Alex Velea, despre cele mai importante lucruri pe care le-a învățat de la părinții săi:
Alex Velea, despre cele mai importante lucruri pe care le-a învățat de la părinții săi:[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cum e viața Antoniei și a lui Alex Velea dincolo de lumina refectoarelor?!: „E o rutină frumoasă și sănătoasă. Suntem uniți și fericiți”

„Părinții mei au fost alături de mine în toate momentele importante ale vieții și le datorez absolut totul. Le datorez viața. M-au iubit și m-au ocrotit, dar mai ales m-au învățat cum să mă comport în societate și să accept lumea așa cum e, cu bune și cu rele. M-au învățat ce e cinstea, loialitatea și empatia. Acestea le consider niște trăsături de caracter extrem de importante pe care ei mi le-au insuflat de mic copil”, a spus Alex Velea.

Alex Velea, despre cele mai importante lucruri pe care le-a învățat de la părinții săi
Alex Velea, despre cele mai importante lucruri pe care le-a învățat de la părinții săi[Sursa foto: Facebook]

Ce fel de copil era Alec Velea?!: „Le dădeam mereu emoții alor mei”

Deși este unul dintre artiștii în vogă din România, care se bucură de un real succes pe plan profesional, puține persoane știu detalii despre copilăria artistului. În continuarea, Alex Velea a rememorat câteva amintiri din perioada copilăriei.

„Am fost un copil cuminte, dar plin de energie. Le dădeam mereu emoții alor mei, mai ales atunci când plecam cu orele de acasă. Pe vremea mea nu erau telefoane mobile ca părinții să știe exact ce fac și pe unde umblu.  În mai, iunie eram la Hanul Doctorului aproape zilnic pentru că acolo e o livada de cireși și toți copiii din cartier eram “abonați” la fructele alea care ni se păreau extrem de gustoase chiar dacă, de multe ori, le mâncăm aproape verzi.

Alex Velea, despre cele mai importante lucruri pe care le-a învățat de la părinții săi
Alex Velea, despre cele mai importante lucruri pe care le-a învățat de la părinții săi[Sursa foto: Facebook]

În zilele toride de vara plecam la “calea ferată” cu amicii să prindem gușteri și șopârle. Țin minte că i-am umplut balconul mamei cu astfel de animale. Mă cocoțam peste tot. Alergam de dimineață până seara. Mama îmi zicea că vreau “să țin rând cu toți copiii”, dar când era de școală pai era de școală.  Am avut o copilărie foarte frumoasă și mi-am bucurat părinții prin rezultatele de la școală și prin muzică. Dintr-a 3-a deja luasem drumul ăsta”,  a mai adăugat artistul.

Citește continuarea aici!