Stiri mondene

Alex Velea, confesiuni inedite despre perioada copilăriei sale! Ce fel de copil era artistul?!: „Le dădeam mereu emoții alor mei”

Alex Velea, confesiuni despre perioada copilăriei sale
Alex Velea, confesiuni despre perioada copilăriei sale [Sursa foto: Facebook]
Alex Velea a rememorat amintiri din perioada copilăriei sale. Uite ce dezvăluiri a făcut artistul!

Alex Velea este astăzi unul din cei mai apreciați artiști români, cu o carieră excepțională, o familie numeroasă și fericită, cântărețul se poate numi un om împlinit. Dacă despre viața sa de acum se cunosc multe lucruri și toată lumea este cu ochii pe el, nu același lucru se poate spune și despre copilăria artistului.

Alex Velea, confesiuni despre perioada copilăriei sale
Alex Velea, confesiuni despre perioada copilăriei sale[Sursa foto: Facebook]

În cadrul unui interviu oferit recent pentru fanatik.ro, Alex Velea a vorbit „fără perdea” despre copilăria petrecută în Craiova, acolo unde hoinărea cât era ziua de lungă, pentru că făcea tot felul de năzbâtii, având atât de multă energie că nimnei nu-i

făcea față.

Citeste si: Alex Velea, detalii despre planurile de nuntă pe care le are cu Antonia: ”Ne-ar plăcea să facem nunta pe...”

„Am fost un copil cuminte, dar plin de energie. Le dădeam mereu emoții alor mei, mai ales atunci când plecam cu orele de acasă. Pe vremea mea nu erau telefoane mobile ca părinții să știe exact ce fac și pe unde umblu.

În mai, iunie eram la Hanul Doctorului aproape zilnic pentru că acolo e o livada de cireși și toți copiii din cartier eram “abonați” la fructele alea care ni se păreau extrem de gustoase chiar dacă, de multe ori, le mâncăm aproape verzi.

Alex Velea, confesiuni despre perioada copilăriei sale
Alex Velea, confesiuni despre perioada copilăriei sale[Sursa foto: Facebook]

În zilele toride de vara plecam la “calea ferată” cu amicii să prindem gușteri și șopârle. Țin minte că i-am umplut balconul mamei cu astfel de animale. Mă cocoțam peste tot. Alergam de dimineață până seara. Mama îmi zicea că vreau “să țin rând cu toți copiii”, dar când era de școală pai era de școală.  Am avut o copilărie foarte frumoasă și mi-am bucurat părinții prin rezultatele de la școală și prin muzică. Dintr-a 3-a deja luasem drumul ăsta”, a spus Alex Velea.

Alex Velea, elev model: „ Nu prea am făcut prostii în timpul școlii”

Poate nu mulți sunt cei care știau că Alex Velea a fost un elev model. A avut note mari la școală, fiind olimpic la mai multe materii printre care matematica și franceza. Tot în cadrul interviului menționat mai sus, iubitul Antoniei a rememorat amintiri din perioada când era elev, spunând că profesorii care i-au îndrumat erau foarte exigenți, cu toate astea, artistul iubea să meargă la școală. Deși era un elev model, Alex Velea recunoaște că în vacanțe rupea norma.

Alex Velea, confesiuni despre perioada copilăriei sale
Alex Velea, confesiuni despre perioada copilăriei sale[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Antonia, dezvăluiri sincere despre începutul relației cu Alex Velea: ”O perioadă ne-am ascuns relația pentru că...”

„Școala la care am fost, școala nr 37 Mihai Eminescu, se află în spatele blocului unde am copilărit. Ajungeam în două, trei minute. Iubesc școala aia și toți profesorii care ne-au fost alături chiar dacă au fost exigenți. Nu prea am făcut prostii în timpul școlii, însă în vacanțe rupeam norma”, a mai adăugat artistul.