Stiri mondene

Antonia, dezvăluiri sincere despre începutul relației cu Alex Velea: ”O perioadă ne-am ascuns relația pentru că...”

Antonia, dezvăluiri sincere despre începutul relației cu Alex Velea: ”O perioadă ne-am ascuns relația pentru că...”
Antonia, dezvăluiri sincere despre începutul relației cu Alex Velea: ”O perioadă ne-am ascuns relația pentru că...” [Sursa foto: Instagram]
Antonia și-a deschis sufletul și le-a dezvăluit fanilor despre începutul relației cu Alex Velea.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Pe zi ce trece, cei doi îndrăgostiți se iubesc din ce în ce mai mult. Cei doi artiști sunt foarte fericiți împreună, dovadă fiind aparițiile lor. Susținătorii îi apreciează pentru echilibrul pe care l-au menținut pe tot parcursul relației. În cadrul unui interviu, Antonia și-a deschis sufletul și le-a dezvăluit fanilor despre începutul relației cu Alex Velea, tatăl copiilor săi.

Conform spuselor sale, atunci când au decis să formeze un cuplu, cei doi îndrăgostiți au fost nevoiți să se ascundă de ochii curioșilor, spunând că oamenii o să-i judece pentru alegerea făcută. De asemenea, cântăreața a ținut să precizeze că primele persoane care au aflat de povestea lor de dragoste au fost prietenii cei mai apropiați și apoi familia.

Antonia, dezvăluiri sincere despre începutul relației cu Alex Velea: ”O perioadă ne-am ascuns relația pentru că...”
Antonia, dezvăluiri sincere despre începutul relației cu Alex Velea: ”O perioadă ne-am ascuns relația pentru că...”[Sursa foto: Instagram]

”A fost o perioadă frumoasă în care am creat o legătură puternică între noi, ca oameni întâi și abia apoi ca iubiți.

Mi-a fost alături, este un om cald, calm și bun.(...) Totul a decurs firesc și lucrurile s-au întâmplat de la sine. Am simțit chimie, atracție și a devenit în timp o relație, iubire. Am simțit că este the one, că este cel lângă care vreau să îmi construiesc viitorul, o familie, o casă și tot ce mai poate un om visa în viața aceasta.(...) Știam că oamenii judecă ușor, pe informații care erau speculate, nu pe informații reale, așa că asta a fost calea cea mai „ușoară, să ne ascundem.
Deși a fost extraordinar de greu să facem acest lucru. Important este că a trecut, că suntem fericiți, că suntem bine, că avem o familie frumoasă și că avem o relație solidă, cu multă iubire.”
, a spus Antonia pentru viva.ro  

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia

După aproximativ 10 ani de relație, Alex Velea și-a luat inima în dinți și a rostit marea întrebare. Artistul a cerut-o în căsătorie pe mama copiilor săi într-un moment în care aceasta cu siguranță nu se aștepta. Mai exact, cererea în căsătorie a fost filmată integral și a fost făcută publică în cadrul unui podcast.

Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia
Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia[Sursa foto: Instagram]

„A zis „Da”! Esti focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte!”, a scris Alex Velea pe Instagram. Citește continuarea aici.