Stiri mondene

Alessia, drama neștiută! Artista a vorbit despre relația cu fostul iubit: „Eram în genunchi și urlam”

Alessia, drama neștiută! Artista vorbit despre relația cu fostul iubit
Alessia a rupt tăcerea despre perioada cumplită prin care a trecut cu fostul iubit, Ionuț, și familia acestuia. Declarațiie artistei sunt cutremurătoare!

Alessia este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de la noi. Deși o vedem mereu cu zâmbetul pe buze, în spatele acestui zâmbet se ascunde o adevărată dramă. De-a lungul timpului, cântăreața a ascuns una din cele mai cumplite perioade ale vieții sale. De data aceasta, vedeta a decis să le povestească fanilor prin ce momente cumplite a fost nevoită să treacă. Conform spuselor sale, Alessia a fost supusă maltratării psihologice atât din partea fostul iubit, cât și din partea părinților acestuia. Vedeta a recunoscut că nu a fost niciodată căsătorită cu fostul iubit, Ionuț.

Alessia, drama neștiută! Artista vorbit despre relația cu fostul iubit

„Nu am fost căsătoriți niciodată. Relația a durat cam cinci ani de zile, dar practic am fost împreună trei ani.  Noi nu prea ne-am certat din cauza noastră, noi ne-am certat doar din cauza părinților lui. Toate discuțiile noastre erau doar de la părinții lui. El nu spunea nimic, eu eram singuă în lupta cu ei, iar el niciodată nu îmi lua apărarea, așa cum mi se pare normal să spună.
Nu a fost violent cu mine, a avut câteva ieșiri, vreo trei ieșiri. Avea ieșiri violente, dar nu asupra mea, în primii ani. Se răzbuna pe lucruri, pe lucrurile din casă", a spus Alessia.

În continuare, Alessia a continuat seria de dezvăluiri. În momentul când a fost invitată să participe la nunta unui prieten, fostul iubit i-a sugerat să facă întrerupere de sarcină, dacă are de gând să meargă. 

Alessia, drama neștiută! Artista vorbit despre relația cu fostul iubit

„Un prieten de-al meu s-a căsătorit și viitoarea lui soție a zis să mergem la petrecerea burlăcițelor în Herăstrău. Eu eram însărcinată în trei luni, stăteam la părinții lui atunci. Am închis telefonul cu ea, eram cu Ionuț în mașină și i-am zis că mă duc la petrecerea burlăcițelor. A zis „dacă te duci, poti să faci și întrerupere de sarcină”. Dacă îmi spui lucrurile astea, înseamnă că nu meriți să fii părinte. Am intrat în casă și plângeam foarte tare și m-a întrebat mama lui de ce plâng și i-am zis. Și am intrat în cameră și am început să plâng mai tare și am auzit-o pe mama lui spunând „să știe că s-a măritat, ori cu tine de mână, ori în casă”. Niciodată! Eu sunt pe picioarele mele de la 14 ani, nu îmi spune nimeni să stau în casă."  a mai adăugat Alessia.

Alessia: „Am început să primesc amenințări”

Alessia a ținut să precizeze că toate neînțelegerile  dintre ea și Ionuț au pornit de la părinții lui. Cu mama acestuia a avut cele mai multe probleme. Invitată la Teo Show, artista și-a amintit cu durere-n suflet despre un eveniment nefericit. 

„Părinții lui m-au amenința de când eram însărcinată că ei aveau să îmi educe copilul. De frică, m-am mutat la cineva acasă. S-au mai liniștit apele între noi, adică așa am crezut eu, și i-am spus să vină să îi dau copilul. Noroc că l-am întregistrat, începusem deja să știu cu cine am de-a face. Și i-am dat copilul pe data de 10 august și mi-a spus că mi-l aduce pe 17. Și pe 17 mi-a zis să i-l mai las o zi. Pe 18 aveam programare la Poliție la Constanța să îmi schimb domiciliul și pe 18 când eram în fața Poliției a spus că nu îmi mai dă copilul. M-am dus direct la București, să îmi iau copilul.

Alessia, drama neștiută! Artista vorbit despre relația cu fostul iubit

Am sunat la 112, nu m-au lăsat să îmi iau copilul, să îl văd. A coborât tatăl lui și mi-a arătat dosul, om la 60 de ani, râdea de durerea mea. Eram în genunchi și urlam pe scară efectiv. Am plecat așa cum am venit și peste trei zile am venit să-mi iau copilul. Îmi spusese Ionuț că sunt în oraș și am așteptat. Am coborât din mașină când au parcat. A coborât mama lui cu Alvin, a venit la mine și ma luat în brațe, iar mama lui Ionuț mi l-a smuls din brațe.”,  a mai povestit artista.