Stiri mondene

Andreea Lobda, noi declarații la revenirea de la Survivor România. Faimoasa nu a putut dormi în pat în prima seară

Andreea Lobda
Andreea Lobda a făcut noi declarații despre competiția Survivor România. Faimoasa a povestit cum s-a simțit când a ieșit din competiție.

Andreea Lobda sau Aurica, cum o mai știe lumea, a vorbit despre experiența prin care a trecut la Survivor România, cât și după eliminarea sa. Faimoasa a povestit că în seara eliminării sale a ajuns la hotel și nici măcar nu a putut dormi în pat. Se obișnuise atât de tare cu baraca și cu zgomotele din natură, încât a preferat să doarmă pe balcon. 

„Imediat cum am ieşit din competiţie am mers la hotel şi în acea noapte nu mă puteam obişnui cu patul. Mi-am luat două perne și le-am pus una la spate, una la fund si acolo am adormit. M-am acomodat cu sunetul păsărilor, a gângăniilor și nu mă puteam deconecta de la acel sunet”, a povestit Andreea de la Survivor România

Întrebată ce planuri are de acum în colo, Andreea a spus că are de gând să continue cu sportul care este atât de important pentru viață, cât și cu proiectul care a consacrat-o. 

„De acum în colo vreau să continui cu sportul, este foarte indicat, voi continua cu proiectul 3 Chestii și momentan doar atât, dacă se vor mai ivi si alte chestii, eu sunt deschisă”, a povestit Andreea Lobda. 

Andreea Lobda, despre Faimoșii de la Survivor România

Cu toate că în junglă certurile sunt inevitabile, Andreea a fost una dintre concurentele care a reușit să se țină departe de scandaluri. 

„Mi-am dorit să-i cunosc pe ei ca persoane pentru că știam că ne vom întoarce acasă. Mi-am dat seama că atunci când eram acasă și eram la filmări le dădeam respins, mi-am dat seama cât de importante sunt trei munite, să poți să-ți suni tatăl, familia, să le auzi vocea. Acolo orice lingură de orez era foarte importantă. O dată s-a întâmplat ca Raluca să scape orezul pe jos și băieții s-au repezit să-l adune. Pot să spun că această competiție m-a schimbat foarte mult. În fiecare se ascunde un suflet foarte bun și fiecare reacție e din cauza foamei, a stresului”, a povestit Andreea Lobda.