Stiri mondene

Adela Popescu, declarație de dragoste pentru Radu Vâlcan: „Îl iubesc pentru că...”

Adela Popescu, declarație de dragoste pentru Radu Vâlcan
Adela Popescu a postat pe rețelele sociale cea mai frumoasă și amuzantă declarație de dragoste pentru Radu Vâlcan. Uite ce mesaj a postat vedeta pentru soțul ei!

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide și frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Frumoasa prezentatoare TV este o femeie norocoasă pentru că are lângă ea un soț care o ajută de fiecare dată și o iubește necondiționat. De-a lungul căsniciei lor, cei doi și-au impresionat fanii la fiecare apariție. Recent, Adela Popescu i-a făcut o declarație de dragoste pe rețelele sociale. Deși Radu Vâlcan nu își aduce aminte ziua nunții și nici nu-i spune deseori „te iubesc”, însă gesturile pe care le face îi demonstrează afecțiunea pe care i-o poartă îndrăgitei actrițe.

Adela Popescu, declarație de dragoste pentru Radu Vâlcan

Adela Popescu: „Îmi gătește ce știe că îmi place”

„Nu e deloc un bărbat romantic. În sensul clasic. Sau, poate e, dar nu îi plac clișeele. Sau, poate e timid și fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, că nu prea știe ce să facă cu ele.
Nu își amintește ziua nunții. Cadoul de ziua mea mi-l dă cu o săptămână înainte, fără vreun ambalaj special sau felicitare.  Sunt șanse să uite și de flori. Nu mă „scaldă” în complimente.  Nu îmi spune zilnic „te iubesc”.  Nu îmi spune „femeia mea”. Nu m-a așteptat niciodată cu lumânări și cadă plină cu petale de trandafiri. Nu mă mângâie în somn. În schimb, astăzi, pentru că m-a văzut obosită, mi-a zis: „distrag eu copiii, du-te sus și culcă-te.”  Îmi aduce cireșe și pepene când vine de la alergat. În fiecare zi!  Când nu e sezon, cafea și pâine caldă.

Adela Popescu, declarație de dragoste pentru Radu Vâlcan

Îmi lasă întotdeaua ultima bucățică de mâncare din farfuria lui, asta după ce eu am terminat deja tot ce era în a mea.  Îmi gătește ce știe că îmi place.  Uneori, mă duce cu mașina doar „ca să mai stăm și noi de vorbă.”  Când mănâncă usturoi doarme în altă cameră.
Și, chiar acum, deși eu sunt sus de ceva timp, și aud ce haos e jos, nu vine să mă „trezească” și nici nu îi trimite pe cei mici peste mine să o facă.  Dar, pentru că și eu îl iubesc, o să cobor să îl salvez și să mâncăm împreună. Pentru că știu că nu a mâncat nimic de dimineață și nici nu o va face fără mine”,  a scris Adela Popescu pe pagina sa de Instagram.