Stiri mondene

Andreea Antonescu, despre experiența de la Survivor România 2021: „Există riscul să nu mai am...”

Andreea Antonescu, despre experința de la Survivor România 2021
Andreea Antonescu, despre experința de la Survivor România 2021 [Sursa foto: Instagram]
Andreea Antonescu a fost sinceră și le-a povestit fanilor în detaliu cum a fost experiența din Republica Dominicană. Ce dezvăluiri a făcut fosta concurentă de la Survivor România?!

Andreea Antonescu a petrecut o lună în cadrul competiției fenomen de la Kanal D, unde și-a depășit limitele și a trecut prin experiențe de viață inedite. În cadrul unui interviu, fosta concurentă de la Survivor România și-a deschis sufletul și le-a povestit fanilor în detaliu cum a fost pentru ea acestă aventură. Conform spuselor sale, propunerea de a participa la emisiune a venit brusc. Mai mult, faimoasa a ținut să precizeze că experiența pe care a avut-o în Republica Dominiană a făcut-o să realizeze că este o persoană extrem de puternică.

Andreea Antonescu, despre experința de la Survivor România 2021
Andreea Antonescu, despre experința de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

„În urma acestor reality-show-uri mi-am dat seama de cât de frumoasă este viața mea! Văd totul cu alți ochi, profit la maximum de orice secundă și apreciez mai mult tot ce trăiesc astăzi.Deși mi-a fost ușor  să revin la viața mea, nu pot spune că „Survivor nu și-a pus amprenta asupra mea. Schimbări ale organismului am sesizat din primul moment în care m-am întors în România și am început să mănânc exact ca înainte, fără a ține cont de absolut nimic, fără a ține diete sau a-mi pune restricții la ceva.

Nu mi-am dat seama o secundă că înfometarea pe care am trăit-o la „Survivor și „Ferma poate avea repercusiuni atât de grave asupra organismului meu. Am început să mă îngraș foarte mult, iar pentru mine acest lucru a fost o surpriză!”,
a spus Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu, accidentare la Survivor România 2021

În cadrul ultimei probe la care a participat, Andreea Antonescu a suferit o accidentare.

Mai exact, fosta concurentă de la Survivor s-a ales cu o leziune la nivelul degetului mare de la mâna dreaptă. În continuare, artista a vorbit despre problema ei medicală.

Andreea Antonescu, despre experința de la Survivor România 2021
Andreea Antonescu, despre experința de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură TV]

„Este adevărat că, în urma unui traseu, mi-am zdrobit o unghie. Nici în acest moment nu știu dacă va ajunge să crească normal, dar sper lucrul acesta, tot ce pot să spun acum este că unghia a căzut și sper să nu rămână așa. Am fost avertizată totuși încă din Republica Dominicană că există riscul să nu mai am vreodată unghie.”, a mai adăugat Andreea Antonescu.