Stiri mondene

Deea Maxer a făcut un pas important în noua relație. Fosta soție a lui Dinu le-a făcut cunoștință copiilor ei cu noul iubit

Cum se înțeleg copiii Deei Maxer cu noul ei iubit
Deea, fosta soție a lui Dinu Maxer
Fosta soție a lui Dinu Maxer a început să dezvăluie tot mai multe detalii despre noul ei iubit. Cum se înțeleg copiii Deei cu bărbatul care o face fericită?!

Deea Maxer a trecut rapid peste divorț și se afișează tot mai des cu noul iubit, Robert. Fosta soție a lui Dinu a făcut publice mai multe imagini de la un eveniment în familie, în care se poate vedea cât de bine se înțeleg. Fetița brunetei a fost nelipsită, la fel și Robert. Astfel, dansatoarea de Belly Dance le-a dat de înțeles fanilor săi că bărbatul are o relație frumoasă de prietenie și cu fiica ei.

După ce au plecat de la evenimentul respectiv, în timp ce era pe motor, noul partener s-a apropiat de geamul mașinii ei, acolo unde se afla fiica artistei. În a acel moment, cei doi au interacționat, făcând câte o inimioară unul spre altul. 

Cine este și cu ce se ocupă iubitul Deei Maxer

Deși au o relație de putin timp, Deea și Robert nu se feresc de ochii lumii si s-au postat împreună în mediul online. Tânarul

pare de varstă cu Deea Maxer și este pasionat pe motociclete, conform  Kanal D. Robert este specialist de vânzări și achiziții auto. Acestuia îi plac mașinile de lux și motocicletele cu mulți cai putere. 

Citește și: Dinu Maxer, un bărbat fără noroc în dragoste? La scurt timp de la confirmarea relației, artistul s-ar fi despărțit de noua iubită

După ce Dinu Maxer a anunțat despărțirea de Ada, bruneta pe care a cunoscut-o la o zi după despărțirea de mama copiilor săi, Deea Maxer a publicat prima imagine cu noul ei iubit. Cei doi s-au fotografiat într-o ipostază extrem de romantică, iar fanii au rămas surprinși să-i vadă împreună. 

Da, este iubitul meu. Altfel nu aș fi pus acea fotografie", a spus artista, potrivit  cancan.ro.

um se înțeleg copiii Deei Maxer cu noul ei iubit
Deea, fosta soție a lui Dinu Maxer

Citește și: ”Alții nu au ce pune pe masă, așa că să nu se mai plângă”. Motivul real al divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Bruneta i s-a confesat Elenei Merișoreanu

Se pare că tânărul respectiv este cel alături de care Deea a petrecut de 1 Mai, pe litoral. Pe fundalul imaginii, ea a ales însă să pună o melodie, respectiv piesa lui Sam Smith, intitulată ”Fire on fire”, al cărei refren este:  „Foc pe foc, ne-ar ucide în mod normal/ Dar cu atât de multă dorință, împreună suntem câștigători/ Ei spun că am scăpat de sub control, și unii spun că suntem păcătoși/ Dar nu îi lăsa să ne distrugă(…)/ Pentru că atunci când(…) îmi spui că mă iubești/ Și mă privești în ochi/ Tu ești perfecțiunea mea, unica mea direcție”.