Stiri

Ed Sheeran, adevăratul motiv pentru care nu a colaborat cu Adele: ”Stilul ei funcționează atât de bine, încât nu vrei să strici asta”

Ed Sheeran, adevăratul motiv pentru care nu a colaborat cu Adele
Ed Sheeran, adevăratul motiv pentru care nu a colaborat cu Adele [Sursa foto: Instagram]
Ed Sheeran le-a dezvăluit fanilor care este adevăratul motiv pentru care nu a colaborat cu Adele. Uite despre ce este vorba!

Ed Sheeran și Adele se află printre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști din întreaga lume! Cei doi cuceresc toate topurile muzicale atunci când lansează o piesă nouă. Deși se cunosc de foarte mulți ani, artistul britanic și colega sa de breaslă nu au colaborat niciodată. Într-un interviu pentruU postul de radio WKT, Ed Sheeran a explicat motivele pentru care nu a făcut încă echipă cu Adele, spunând că artista rămâne fidelă traseului ei, fiind extrem de bine definit.  

Ed Sheeran, adevăratul motiv pentru care nu a colaborat cu Adele
Ed Sheeran, adevăratul motiv pentru care nu a colaborat cu Adele[Sursa foto: Instagram]

”Stilul ei funcționează atât de bine, încât nu vrei să strici asta.(...) O cunosc de fapt de vreo 15 ani. Obișnuia să meargă în turneu cu un tip pe nume Jack Peñate. Vărul meu a fost prieten cu toboșarul lui Jack, iar ea le deschidea show-ul când era mai tânără. Stătea pe un scaun și cânta acompaniată de o chitară bas, așa că am avut ocazia de a o vedea cântând la aceste show-uri foarte, foarte intime. Ea a ajuns foarte cunoscută, eu am atins succesul cam trei ani mai târziu, și ne-am tot întâlnit. E plăcut să te întâlnești cu o persoană pe care o cunoști de atâția ani. Nu o cunosc foarte, foarte bine, dar știi cum e: suntem amândoi britanici și avem destul de multe lucruri în comun. Așa că da, e o persoană foarte drăguță.",  a spus Ed Sheeran.

Ed Sheeran, adevăratul motiv pentru care nu a colaborat cu Adele
Ed Sheeran, adevăratul motiv pentru care nu a colaborat cu Adele[Sursa foto: Instagram]

Ed Sheeran și Elton John se pregătesc să lanseze o piesă de Crăciun

Deși nu a colaborat cu Adele, Ed Sheeran se pregătește să facă echipă cu Elton John, lansând o piesă de Crăciun. În cadrul unui intrviu, artistul britanic a făcut primele declarații referitoare la colaborarea anului.

Elton John m-a sunat de Crăciun ca să-mi zică "Crăciun fericit!". Elton mă sună aproape în fiecare zi (a glumit Ed). Mi-a spus:<< "Step Into Christmas" e pe locul 6 în topuri! Vreau să mai fac o piesă de Crăciun- vrei să o înregistrezi cu mine?>>(...) Nu știi dacă o să mai fii aici mâine, totul se poate schimba peste noapte. S-ar putea să nu mai fiu aici mâine. De ce să nu profit de oportunitatea asta?", a spus Ed Sheeran.

Citește continuarea aici!