Stiri mondene

Adela Popescu, noi declarații după ce a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil: „Voi fi soacra cu trei nurori”

Adela Popescu și Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan [Sursa foto: Instagram]
Adela Popescu a devăluit astăzi că al treilea copil al ei va fi tot un băiat, veste dezamăgitoare pentru Radu Vâlcan care își dorea o fetiță.

Adela Popescu, proaspăt întoarsă din vacanța din Maldive, a dezvăluit în cadrul unei emisiuni tv care este sexul celui de-al treilea copil al său. Entuziasmată peste măsură, Adela a dezvăluit că al treilea copil al ei va fi tot un băiețel, fapt care l-a dezamăgit puțin pe Radu Vâlcan care își dorea foarte mult și o fetiță. După ce a făcut marele anunț în direct, Adela Popescu a vorbit și cu fanii din mediul online și a oferit mai multe detalii despre reacțiile celor din familie. 

Alexandru, băiatul cel mare al Adelei Popescu, nu se putea hotărî dacă vrea o surioară sau un frățior

Vedeta a dezvăluit că în momentul în care a aflat sexul copilului l-a întrebat pe fiul ei cel mare ce și-ar fi dorit mai mult. Răspunsul lui este cât se poate de haios: nu știa dacă își dorea să fie alături de frații lui „Cei trei purceluși” sau „Eroii în pijamale”. 

Adela Popescu
Adela Popescu [Sursa foto: Instagram]

„Nu știu dacă v-ați uitat la „Vorbește lumea” sau aici pe rețelele de socializare, dar astăzi am anunțat că vom mai avea un băiețel. Voi fi „soacra cu trei nurori” sau cum a spus Alexandru, l-am întrebat înainte să aflăm sexul copilului ce și-ar dori și el a spus <mama, nu sunt sigur dacă vreau să fim `Ce trei purceluşi`- sunt trei bieţei  sau `Eroii în pijamale`- sunt doi băieți și o fetiță. Aşadar, vom fi `Cei trei purceluşi`. Suntem foarte încântaţi. Mie mi se pare altfel să ai trei băieţi, dar nu mi-am imaginat niciodată că o să fiu mamă de trei băieţi. Mărturisesc că atunci când am rămas însărcinată în minte aveam numai asta. Mi se părea cel mai frumos lucru care mi se putea întâmplta. Oricum reacția lui Radu a fost „wow”. Am primit rezultate testelor genetice și a răspuns el și zice „vă rog frumos, spune-ți -mi ce o să fie”. Și el a făcut: Nu pot să cred că o să avem patru copii, lel dorindu-și o fetiță. Ce tată nu-și dorește o fetiță”, a povestit Adela Popescu. 

Adela Popescu
Adela Popescu [Sursa foto: Instagram]

Adela Popescu a mai dezvăluit că deja a primit și o poreclă în urma veștii că va avea trei băieți. 

„Deja mi se spune „Regina”, sunt Regina lor. Asta până se însoară, nu? Mă rog doar să am noroc de niște nurori cumsecade că în fond, totul la asta se rezumă când ai băieți”, a mai spus Adela Popescu pe rețelele de socializare.