Stiri mondene

Adela Popescu a anunțat sexul bebelușului: „Reacția soțului a fost cea mai tare”

Adela Popescu a dezvăluit sexul copilului
Adela Popescu s-a întors din vacanța din Maldive și a făcut anunțul referitor la sexul celui de-al treilea copil în direct.

Adela Popescu a anunțat în urmă cu doar câteva săptămâni că este însărcinată pentru a doua oară și că va renunța să mai apară la televizor în calitate de prezentatoare pe perioada sarcinii. Adela Popescu a declarat că sarcina decurge conform planului, se simte foarte bine, doar că își dorește să stea acasă pe poarcursul sarcinii pentru a se proteja mai mult, având în vedere perioada pandemică în care încă ne aflăm. Nici nu a plecat bine de la emisiunea pe care o prezenta că a și dat fuguța în Maldove, la soare, la mare, unde s-a relaxat pe cinste. 

Adela Popescu a dezvăluit sexul copilului

Adela Popescu va avea trei băieți. Cum a reacționat Radu Vâlcan când a aflat

Adela Popescu a povestit amuzată în cadrul emisiunii că cea mai amuzantă reacție a fost cea a lui Radu Vâlcan care își dorea cu orice preț să fie și tătic de fetiță. 

„Sunt în 17 săptămâni, asta știm. Nu am grețuri, nu mi-a fost rău. Este băiețel, tot băiețel. Cel mai amuzant este că este tot băiat. Reacția soțului a fost cea mai tare: «Nu pot să cred, o să avem patru copii». Știi ce a vrut să zică? O să mai facem unul până iese fetiță. Noi ni l-am dorit foarte mult acest copil și eu m-am imaginat mamă de trei băieți! O să fiu regina lor”, a spus Adela Popescu în cadrul unei emisiuni tv.

Proaspăt întoarsă în țară, Adela i-a vizitat astăzi pe Lora și Cove și le-a povestit acestora despre aventura ei în Maldive. Prezentatoarea de televiziune a explicat de ce a ales să plece și ea în Maldive: „Copiii ieșeau rar afară, nu mai mergeau la grădiniță. Și ne-am dat seama că este singura perioadă în care puteam pleca. Am ales o locație foarte sigură. Am plecat liniștiți, știind că toată lumea este testată în avion și pe insulă.”