Stiri mondene

Lora se întoarce în televiziune!

Lora revine în televiziune
Lora se va întoarce în televiziune după ce Adela Popescu a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară.

Lora este una dintre cele mai populare artiste e la noi și a lucrat o perioadă de timp în televiziune, iar de luni o vom vedea din nu pe micile ecrane.

Lora îi va ține locul Adelei Popescu, după ce prezentatoarea a anunțat în timpul ediției de azi că este însărcinată pentru a treia oară.

„Am primit invitația cu bucurie și entuziasm! Refacem gașca și abia aștept să vă invadez diminețile, din nou, cu energie bună, să râd la glumele lui Cove, chiar și la alea vechi, să-mi beau cafeaua în această familie frumoasă de la care am învățat atât de multe și căreia acum am mai mult timp să-i dedic. Vorbește Lumea că ne așteaptă o frumoasă călătorie în acest nou sezon. Mi-a fost dor!”, a spus Lora.

Lora revine în televiziune

Lora i-a mai ținut locul Adelei Popescu atunci când ea se pregătea să aducă pe lume cel de-al doilea băiețel. Cu ocazia revenirii sale pe micile ecrane, artista a ținut să o felicite pe Adela Popescu pentru întreaga activitate. 

„Lacrimi, zâmbete, emoții..un nou capitol alături de echipa asta minunată și de voi. 2021, fii blând. Noi ne vedem de luni până vineri. Felicitări Adela Popescu pentru tot!”, a scris artista pe rețelele de socializare. 

Adela Popescu este însărcinată. A dat vestea cea mare în direct

Adela Popescu a anunțat, vineri, 8 ianuarie că este însărcinată pentru a treia oară. Vedeta este însărcinată în trei luni, dar cu toate acestea, a decis să se retragă de la cârma emisiunii pe care o prezenta alături de Cove.

„O să avem un nepoțel! Așa se zice, nu? Bine, recunosc, sunt însărcinată cu al treilea copil. Nu mai țin minte cine a fost prima persoană care și-a dat seama, cred că o tocmai colegii de la Pro TV. Producătoarea emisiunii mi-a spus „cred că ești gravidă”. E lumina aia aparte.

Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream. E ceva ce nu pot să explic, e o dorință a noastră, ne împlinește viața de familie. Prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe luni”, a transmis Adela Popescu.