Stiri mondene

Adela Popescu, detalii neștiute despre nunta ei cu Radu Vâlcan! Ce a făcut vedeta în ziua nunții?!: „Nu am putut să zic nimănui”

Adela Popescu, detalii neștiute despre nunta ei cu Radu Vâlcan! Ce a făcut vedeta în ziua nunții?!: „Nu am putut să zic nimănui”
Adela Popescu, detalii neștiute despre nunta ei cu Radu Vâlcan [Sursa foto: Facebook]
Adela Popescu a dezvăluit detalii neștiute de la nunta ei cu Radu Vâlcan. Secretul pe care nu l-a spus niciodată public până acum!

Adela Popescu este o apariție fermecătoare pe micile ecrane și una dintre cele mai iubite vedete din showbiz-ul românesc! Fosta actriță se bucură de un succes imens pe plan profesional, iar pe plan personal, prezentatoarea de televiziune trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de tatăl copiilor ei, Radu Vâlcan. 

Adela Popescu a dezvăluit detalii neștiute de la nunta ei cu Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan[Sursa foto: Facebook]

De asemenea, Adela Popescu se bucură de o mare comunitate cu care împărtășește fel și fel de momente prin care trece! În urmă cu câteva momente, soția lui Radu Vâlcan  a făcut o dezvăluire la care nimeni nu se aștepta.

În cadrul emisiunii pe care o moderează, vedeta a mărturisit că a adormit la nunta ei. După ce le-a dezvăluit telespectatorilor marele secret, fosta actriță a ținut să menționeze și motivul pentru care a recurs la acest gest. Conform spuselor sale, cu câteva zile înainte de nuntă au fost plecați la munte, iar vedeta se simțea destul de epuizată.

Citeste si: Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat al treilea copil! Imagini de colecție de la creștinarea micuțului: „Cea mai frumoasă zi”

  „Acum ce să fac. Să vă zic marele secret. Nu am mai zis pana acum, dar eu la nunta mea am dormit. Da, am dormit. M-am dus pe o bancuță acolo, canapea, ce era ea și m-am pus să dorm, Nu cu orele, 10 minute acolo.(...) Nu am zis, vă dați seama. Cum să zic că mă duc să dorm cu invitații acolo? Am plecat așa pe furis.

(...) Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio.(...)", a povestit Adela Popescu.

Adela Popescu a dezvăluit detalii neștiute de la nunta ei cu Radu Vâlcan
Adela Popescu[Sursa foto: Facebook]

Cum reușește Adela Popescu să îmbine jobul cu meseria de mamă

Meseria de părinte este grea, însă cu dedicare, implicare și iubire obstacolele sunt înfruntate cu succes. În cadrul unui interviu, Adela Popescu le-a dezvăluit fanilor cum reușește să îmbine jobul cu meseria de mamă.

Citeste si: Radu Vâlcan și Adela Popescu, moment neașteptat în această dimineață! Cei doi soți, agresați în trafic: „I se umflase gântul”

  Nu există un secret, e o bună organizare. Și când spun asta mă gândesc și la oamenii pe care-i delegi pentru lucrurile pe care nu e neapărat necesar să le faci tu. Spre exemplu, în ceea ce ne privește, ne-am organizat în felul următor: dimineața, după ce-l alăptez pe cel mic, îl culc și îi las un biberon de lăptic pentru următoarea masă.  În timpul acesta, Radu duce copiii la grădiniță, apoi ne întoarcem și-mi reiau rolul de mămică lăptăreasă.

Adela Popescu a dezvăluit detalii neștiute de la nunta ei cu Radu Vâlcan
Adela Popescu[Sursa foto: Facebook]

Pe cei mici îi luăm la 16 de la grădiniță și e adevărat că atunci începe un pic haosul… Dar, cât am fost în izolare, ei au locuit în altă parte și ne-am dat seama ce tristă e o casă fără urletele celor mici. Încercăm să ne bucurăm de perioada asta de hărmălaie, că nu știm cât mai durează. Copiii cresc și ți se face dor să fie casa așa plină și cu viață în ea”, a spus Adela Popescu, în urmă cu ceva timp.

Citește continuarea aici!