Stiri mondene

Adda, umilită fizic și verbal de un coleg de breaslă, un artist cunoscut din industria muzicală, în timpul unei filmări: „Nimeni nu s-a băgat”

Adda, umilită fizic și verbal de un coleg de breaslă
Adda, umilită fizic și verbal de un coleg de breaslă [Sursa foto: Captură YouTube]
Adda a dezvăluit că un coleg de breaslă a jignit-o în fața tuturor. Artista a fost la un pas să fie lovită.

Adda, una dintre cele mai apreciate voci de la noi, a simțit pe propria piele că drumul spre succes nu este deloc unul ușor. De-a lungul carierei sale, artista a fost nevoită să treacă prin momente dificile. Invitată recent în cadrul unui podcast, Adda și-a deschis sufletul și dezvăluit că în urmă cu ceva timp, a trăit umilința vieții ei. Mai exact, în timp ce se afla la niște filmări alături de mai mulți colegi de breaslă, un celebru bărbat din industria muzicală a atacat-o dur și i-a reproșat că nu știe să cânte și că nu are voce.

Mai mult, bărbatul respectiv a fost aproape de a o agresa fizic în fața tuturor celorlalți cântăreți prezenți. La final, toți ceilalți îl apărau pe vinovat, punând ieșirea sa aproape violentă pe seama nervilor. 

Adda, umilită fizic și verbal de un coleg de breaslă
Adda, umilită fizic și verbal de un coleg de breaslă[Sursa foto: Captură YouTube]

„Un barbat m-a umilit foarte rău, a fost o umilita verbală și aproape și fizică, era față de multă lume și nimeni nu s-a băgat. Mi-a zis că eu sunt un artist de rahat, că nu știu să cânt, că n-am voce, că ar trebui să-i pup mâinile și picioarele că stau pe lângă el, mi-a zis că eu nu sunt femeie, ci sunt bărbat.

Era la niște filmări”,
a spus Adda.

Citeste si: Adda, despre lupta cu boala! Cum se manifesta înainte de a ține tratamentul?: „Stăteam în pat și mi-a bubuit pielea”

Deși a încercat să se țină tare în fața bărbatului, soția lui Cătălin Rizea a spus că a fost foarte afectată de moment și că a mers în baie pentru a plânge.

Vedeta recunoaște că este o fire foarte emotivă și are mereu teama de a nu se face de rușine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

Adda, despre lupta cu borelioza

În continuare, Adda a rememorat clipele grele prin care a trecut până să-i fie depistată boala. A primit nu doar diagnostice greșite, ci și sugestia de a se trata la psiholog, deoarece analizele sale erau bune.

Adda, umilită fizic și verbal de un coleg de breaslă
Adda, umilită fizic și verbal de un coleg de breaslă[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Adda, noi dezvăluiri despre boala pe care o are! Cum a luat artista borelioza, de fapt?: „Se transmite de la mamă la făt”

„Am avut noroc că n-am murit! La început era doar cutanant, pur şi simplu am avut o explozie, eram acasă, stăteam pe pat, şi mi-a bubuit pielea! Am făcut şi nod în gât, adică mă sufocam, aveam ganglionii ca nişte mingi de  tenis, pe la gât, inghinal… eram varză! Intram în duş şi nu simţeam apa pe piele! Mi-amorţeau mâinile, picioarele, aveam furnicături… mă frigea şoldul, erupţii pe piele, şi doctorul la care am fost cu aceste simptome mi-a spus: „Doamnă, mergeţi la psiholog, ca să nu vă trimit la psihiatrie!”. Analizele mele arătau… zici că eram un om sănătos!’’,  a spus artista.

Citește continuarea aici!