Stiri mondene

Adda, noi detalii despre tratamentul pe care îl urmează în lupta cu boala de care suferă: „Reziști la o temperatură de 60 de grade”

Adda, noi detalii despre tratamentul pe care îl urmează în lupta cu boala de care suferă
Adda [Sursa foto: Facebook]
Adda a făcut noi dezvăluiri recent despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Cum se simte acum artista?!

Adda, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, suferă de mai bine de doi ani de borelioză. Cântăreața a aflat că are această afecțiune după luni de vizite la medicii care-i puneau diverse diagnostice. Într-un mesaj făcut public pe rețelele sociale, soția lui Cătălin Rizea a făcut noi declarații despre starea ei de sănătate, explincându-le fanilor că a început un nou tratament împotriva luptei cu borelioza.

Adda, noi detalii despre tratamentul pe care îl urmează în lupta cu boala de care suferă
Adda, noi detalii despre tratamentul pe care îl urmează în lupta cu boala de care suferă[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: ADDA a lansat albumul „Fata din diamant"! Artista, primele declarații: „Am dat tot ce aveam mai bun în aceste 11 piese”

„Acel moment când reziști la o temperatură de 60 de grade, corpul tău atingând 40, o oră și ceva. Merit o ciocolată! Da, încă nu o mănânc. După ce se duce Gogutz la mă-sa, o halesc pe toată! Sunt la Constanta de două zile și mă simt cel mai în siguranță alături de echipa de oameni faini de aici.

Am venit la tratamente de hiperbară, hipertermie și să fac prima doză injectabilă ca să-i dau lu Gogu să zacă. Multumesc încă o dată dr Bogdan Cristian Ion, dr Ana Maria Dinu și întregului personal (…). Pe lângă faptul că sunteți DOCTORI, ASISTENTE – pasionați și tratați niște probleme atât de dificil de abordat, sunteti OAMENI cu litere mari… și nah… nu știu ce să mai zic să nu fiu prea emoțională.
Dar sunteți minunați! Și vă mulțumesc!”,
a scris Adda pe contul de Instagram, alături de câteva imagini din timpul tratamentului.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

Cum a luat Adda borelioza, de fapt?!

În urma multor analize amănunțite, Adda a aflat de la medici că nu a făcut Borelioză din cauza mușcăturii căpușelor, ci a moștenit afecțiunea de la mama ei.

Citeste si: Adda și Cătălin Rizea, șapte ani de relație! Mesajul inedit postat de soțul artistei pe rețelele sociale: „Te iubesc la fel de mult, poate chiar mai mult”

Adda, noi detalii despre tratamentul pe care îl urmează în lupta cu boala de care suferă
Adda, noi detalii despre tratamentul pe care îl urmează în lupta cu boala de care suferă[Sursa foto: Facebook]

„La analiză e o proteină specifică mușcăturii. La mine a ieșit negativă. Eu nu am luat-o prin mușcătură. Se transmite de la mamă la făt, am luat-o congenital, nu am știut. Am aflat că are și mama după ce m-a pus doctorul să o testez și a ieșit pozitiv. Poți să ai această boală toată viața, să ai anticorpii, dar sistemul tău imunitar să fie puternic și să trăiești cu ea liniștit. Și bunicii noștru de la țară, care mergeau pe câmp, au fost mușcați și au avut, dar fără simptome.La fel și copiii lor. Dar nepoții care sunt stresați, mânâncă totul procesat, stau în poluare, o manifestă. Eu nu sunt doctor, nu-s de specialitate, dar mi-e ciudă că nu se fac campanii de informare, că dormim în bocanci”, a povestit artista.

Citește continuarea aici!