Stiri mondene

Adda, despre lupta cu boala! Cum se manifesta înainte de a ține tratamentul?: „Stăteam în pat și mi-a bubuit pielea”

Adda, adevărul despre lupta cu boala
Adda, adevărul despre lupta cu boala [Sursa foto: Captură YouTube]
Cântăreața Adda a făcut noi mărturisiri despre boala de care suferă. Prin ce a trecut artista?!

După un an și jumătate de urmat tratamente greșite, Adda, una dintre cele mai îndrăgite artiste, a fost diagnosticată cu Borelioză și Bartonella. Vedeta a făcut o serie de mărturisiri referitoare la cum se manifesta boala înainte de a ține tratamentul potrivit. Invitată în cadrul unui podcast, soția lui Cătălin Rizea a dezvăluit că primele investigaţii pe care le-a făcut nu i-au fost de mare ajutor şi asta pentru că medicul nu a crezut în simptomele pe care ea spunea că le are, ba chiar îi sugera că totul este doar în capul ei.

Conform spuselor sale, simptomele au debutat doar la nivel cutanat, iar mai apoi au degenerat. I s-au umflat nodulii și a început să-i amorțească tot corpul. 

Adda, adevărul despre lupta cu boala
Adda, adevărul despre lupta cu boala[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Adda, noi declarații despre starea sa de sănătate! Cum se simte artista în urma tratamentului: „Urmează încă 18 luni de injecții”

„Am avut noroc că n-am murit! La început era doar cutanant, pur şi simplu am avut o explozie, eram acasă, stăteam pe pat, şi mi-a bubuit pielea! Am făcut şi nod în gât, adică mă sufocam, aveam ganglionii ca nişte mingi de tenis, pe la gât, inghinal… eram varză! Intram în duş şi nu simţeam apa pe piele! Mi-amorţeau mâinile, picioarele, aveam furnicături… mă frigea şoldul, erupţii pe piele, şi doctorul la care am fost cu aceste simptome mi-a spus: „Doamnă, mergeţi la psiholog, ca să nu vă trimit la psihiatrie!”. Analizele mele arătau… zici că eram un om sănătos!’’, a declarat Adda.

Adda, adevărul despre lupta cu boala
Adda, adevărul despre lupta cu boala[Sursa foto: Captură YouTube]

Cum a luat Adda borelioza, de fapt?: „Se transmite de la mamă la făt”

În urma multor analize amănunțite, Adda a aflat de la medici că nu a făcut Borleioză din cauza mușcăturii căpușelor, ci a moștenit afecțiunea de la mama ei.

Citeste si: Adda și Cătălin Rizea, șapte ani de relație! Mesajul inedit postat de soțul artistei pe rețelele sociale: „Te iubesc la fel de mult, poate chiar mai mult”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

La analiză e o proteină specifică mușcăturii.  La mine a ieșit negativă. Eu nu am luat-o prin mușcătură. Se transmite de la mamă la făt, am luat-o congenital, nu am știut. Am aflat că are și mama după ce m-a pus doctorul să o testez și a ieșit pozitiv. Poți să ai această boală toată viața, să ai anticorpii, dar sistemul tău imunitar să fie puternic și să trăiești cu ea liniștit. Și bunicii noștru de la țară, care mergeau pe câmp, au fost mușcați și au avut, dar fără simptome.La fel și copiii lor. Dar nepoții care sunt stresați, mânâncă totul procesat, stau în poluare, o manifestă. Eu nu sunt doctor, nu-s de specialitate, dar mi-e ciudă că nu se fac campanii de informare, că dormim în bocanci”, a povestit artista, în urmăcu ceva timp.

Citește continuarea aici!