Stiri mondene

Adda, noi dezvăluiri despre boala pe care o are! Cum a luat artista borelioza, de fapt?: „Se transmite de la mamă la făt”

Cum a luat Adda borelioza
Cum a luat Adda borelioza [Sursa foto: Instagram]
Adda a aflat cum s-a îmbolnăvit de borelioză. Dezvăluirile făcute de artistă!

Adda, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, a fost diagnosticată cu borelioză, o boală care a făcut-o să renunțe la aparițiile mondene o perioadă. Cu toate acestea, artista își ține fanii la curent cu privire la problemele sale de sănătate. În cadrul unui interviu, soția lui Cătălin Rizea a făcut noi dezvăluiri legate de boala Lyme, după ce în luna februarie a aflat că suferă de această maladie.

În urma multor analize amănunțite, Adda a aflat de la medici că nu a făcut Borleioză din cauza mușcăturii căpușelor, ci a moștenit afecțiunea de la mama ei.

Cum a luat Adda borelioza
Cum a luat Adda borelioza[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Adda, victima unor escrocherii! Mesajul transmis de artistă pentru cei care o urmăresc: „Este extrem de grav ce se întâmplă. Aveți mare grijă”

„La analiză e o proteină specifică mușcăturii. La mine a ieșit negativă. Eu nu am luat-o prin mușcătură. Se transmite de la mamă la făt, am luat-o congenital, nu am știut. Am aflat că are și mama după ce m-a pus doctorul să o testez și a ieșit pozitiv. Poți să ai această boală toată viața, să ai anticorpii, dar sistemul tău imunitar să fie puternic și să trăiești cu ea liniștit. Și bunicii noștru de la țară, care mergeau pe câmp, au fost mușcați și au avut, dar fără simptome.La fel și copiii lor. Dar nepoții care sunt stresați, mânâncă totul procesat, stau în poluare, o manifestă. Eu nu sunt doctor, nu-s de specialitate, dar mi-e ciudă că nu se fac campanii de informare, că dormim în bocanci”, a povestit artista, pentru publicația playtech.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

Cum se simte Adda în urma tratamentului

Toată această perioadă nu a fost deloc uşoară pentru Adda, fiind nevoită să respecte cu stricteţe un regim alimentar impus de medici, a urmat un tratament și a făcut și ședințe de terapie. 

Citeste si: Adda și Cătălin Rizea, șapte ani de relație! Mesajul inedit postat de soțul artistei pe rețelele sociale: „Te iubesc la fel de mult, poate chiar mai mult”

Cum a luat Adda borelioza
Cum a luat Adda borelioza[Sursa foto: Instagram]

„Am trecut de prima faza a tratamentului si azi am primit o veste buna. FUNCTIONEAZAAAAA! Simptomele s-au redus 70%. Borelia si Bartonella nu mai sunt detectabile in sange. Sunt inca in celule dar urmeaza 18 luni de injectii si vor disparea si de acolo. Multumesc, draga muzica pentru ca imi hranesti sufletul! Alexutu meu si Catalin…voi sunteti PUTEREA MEA! Fara voi… nu ar mai fi nimic! Urmeaza 18 luni de injectii, 80 la numar. Imi pregatesc buca si psihicu’!’’,  a scris Adda pe rețelele sociale.

Citește continuarea aici!