Lansări muzicale

Adda și Nosfe au lansat ”Lasă-mă să mor”

Adda și Nosfe au lansat ”Lasă-mă să mor”
Adda și Nosfe au lansat ”Lasă-mă să mor” [Sursa foto: Captură YouTube]
Adda și Nosfe au lansat videoclipul piesei ” Lasă-mă să mor”. UIte cum sună!

Adda și Nosfe au lansat piesa ”Lasă-mă să mor”. Muzica și versurile piesei sunt compuse de Adda, Mihai Mititescu, Vlad Mazarel, ProducaDoru, Bogdan Marinescu și Nosfe, iar producția de ProducaDoru.

Adda și Nosfe au lansat ”Lasă-mă să mor”
Adda și Nosfe au lansat ”Lasă-mă să mor”[Sursa foto: Instagram]

„Am lansat cea de-a treia piesă de pe album, în colaborare cu NOSFE. Ne-a plăcut tare să combinăm rădăcinile cu firul ierbii, cum îmi place mie să spun. Adică trecutul cu prezentul, scopul fiind același- să ne salvăm prin muzică.

Abia aștept să ascultați “ Lasă-mă să mor ”,(...) "Piesa asta este împletirea celor două lumi. Rădăcinile și prezentul. Am combinat lăutăria și trap-ul. În "Lasă-mă să mor", este vorba despre "lăutar", adică despre muzică. Muzica ne-a salvat mereu și o să ne salveze în continuare. E acolo când suntem bucuroși dar mai ales când avem inima frântă. Practic noi îl rugăm pe "lăutar" adică muzica să ne cânte ceva frumos ca să ne vindecăm durerile.
Cu NOSFE totul s-a întâmplat natural. Pur și simplu am simțit că piesa îl cere. Și tare mult îmi place ce a ieșit!", 
a spus Adda.

Videoclip: Adda și Nosfe- Lasă-mă să mor

„O știu pe ADDA, de pe vremea când piesa "Îți arăt că pot" era în fază de mix/master. Am fost într-un turneu împreună, alături de alți artiști care ocupă toate topurile românești, astăzi. Ne-am

dorit mereu să facem muzică împreună, dar aveam nevoie de piesa potrivită. Aceasta este piesa care ne-a unit vocile și inspirațiile, și de care sunt atât de mândru, încât îmi dau lacrimile. Recomand cu toată inima. Vă pupă UNCHIU”, a mai adăugat și Nosfe.