Stiri mondene

Invitatul de 12 | Adda, declarații emoționante despre fiul ei: „E sensibil și mi-ar plăcea să facă box”

Invitatul de 12 | Adda, declarații emoționante despre fiul ei: „E sensibil și mi-ar plăcea să facă box”
Adda, Invitata de 12 a lui Cosmin Cernat, a făcut declaraţii emoţionante despre fiul ei în emsiunea de duminică.

Adda, una dintre cele mai sincere artiste de la noi, a venit în studioul Radio Impuls la „Invitatul de 12” şi a vorbit cu o emoție aparte despre fiul ei. Artista a recunoscut că Alex este ceva mai sensibil, tocmai din acest motiv vrea să se asigure că se va putea descurca în viață și sensibilitatea sa nu va fi un defect, ci o calitate. 

Invitatul de 12 | Adda, declarații emoționante despre fiul ei: „E sensibil și mi-ar plăcea să facă box”

„Alexuțu este un băiat foarte deștept, foarte isteț, este maestrul deghizărilor. Are patru ani jumate și poartă 30 la adidași și eu port 37, ca să vă imaginați cât de înalt este. Nu-i iau haine mai mari, îi iau haine potrivite pentru că el oricum e între măsuri. Îi iau haine de 4-5 ani. Îi place foarte mult sportul și vreau neapărat să-l dăm la box și la fotbal. M-a moștenit și este foarte sensibil, iar în 2021, sensibilitatea și empatia, de foarte multe ori nu mai sunt calități, sunt slăbiciuni. Și mi-ar plăcea foarte tare să intre într-un mediu în care să învețe să se apare, să învețe ce este disciplina și cred că sportul îți poate oferi asta. Nu vrea să fie violent, dar vreau să învețe să se apare și să fie bărbat în anumite situații, atunci când se cere. Parte bună este că și el își dorește, el de foarte multe ori îmi spune: hai, când mergem?”, a spus Adda la „Invitatul de 12”. 

Adda, dezvăluiri emoționante despre fiul ei: Este un copil care nu stă pe tabletă, deși are 

„I-am cumpărat și sac de box acasă, mănuși. Este un copil care se joacă pe stradă cu alți copii, este un copil care nu stă pe tabletă, deși are tabletă. I-am cumpărat jucării legate de toate domeniile, are în camera lui colțul de muzică cu toate instrumentele de jucărie, are colțul de bucătărie. Își imaginează meserii și se joacă. Are și un birou unde are casierie, casă de marcat cu calculator, bani de jucărie. Cumva se joacă de-a toate meseriile. Mă gândesc că așa își va da seama mai devreme ce vrea să facă în viață sau ce-i place, ce-l pasionează”, a mai spus Adda la „Invitatul de 12”. 

În ceea ce privește relația „mamă-fiu”, Adda spune că momentan a reușit să fie prietenă cu fiul ei și ar vrea, bineînțeles, că această relație frumosă dintre ei să dureze cât mai mult. 

„El are multe păreri, doar că până acum am reușit să avem o relație de prietenie și mă raportez la el ca și cum aș vorbi cu un om mare. Copiii știu foarte multe lucruri, noi avem impresia că ei nu știu, dar ei știu și îmi doresc foarte mult să avem o relație sinceră de prietenie, să nu-i fie frică. Îl las să greșească și apoi îi explic”, a mai povestit Adda la Invitatul de 12