Stiri mondene

Cum s-a cunoscut Adda cu soțul ei, Cătălin Rizea?!

Cum s-a cunoscut Adda cu soțul ei, Cătălin Rizea?!
Cum s-a cunoscut Adda cu soțul ei, Cătălin Rizea?! [Sursa foto: Captură YouTube]
Adda a vorbit în podcastul lui Radu Țibulcă despre Cătălin Rizea, soțul ei și cum s-au cunoscut. Artista spune că el i-a arătat adevărata față a industriei.

Adda a fost invitata lui Radu Țibulcă la podcastul „Vin de-o poveste” și a vorbit despre cariera sa muzicală, obstacolele pe care le-a întâmpinat în parcursul său, dar a vorbit și despre viața de familie și planurile de viitor. 

Pe soțul ei, Cătălin Rizea, cei mai mulți oameni l-au cunoscut în urma participării sale la Asia Express pentru câ până atunci, acesta nu a vrut în ruptul capului să apară pe micul ecran.

Cătălin Rizea este și managerul Addei, omul din spatele imaginii artistei. Întrebată cum s-a cunoscut cu soțul ei, Adda a povestit că ușor-ușor, Cătălin a fost cel care i-a arătat adevărată față a industriei muzicale cu toate dedesubturile ei. 

Cum s-a cunoscut Adda cu soțul ei, Cătălin Rizea?!
Cum s-a cunoscut Adda cu soțul ei, Cătălin Rizea?! [Sursa foto: Captură YouTube]

„Noi ne-am cunoscut la mare, am avut un concert acolo și ne-am întâlnit întâmplător. El a venit cu gașca de prieteni și ne-am întâlnit printr-o prietenă comună.

El nu avea nicio treabă cu zona asta. Știa o singură piesă de-ale mele. Nu l-a impresionat că sunt cântăreață și mie îmi plăcea treaba asta pentru că am întâlnit foarte mulți băieți care erau impresionați de faptul că eu cânt și în momentul ăla îmi pierdeam interesul total. Și a fost totul foarte natural, am fost prieteni, amici, după care a văzut că eu mi-am prins urechile, nu înțelegeam contractele, banii care se împafrt, procentele.
El venind din afară vedea toate lucrurile nefiind implicat emoțional. Eu găseam tot felul de scuze: cutare a avut o zi proastă, că așa trebuie să fie, că așa scrie în contract, deși știam că ceva nu e bine”
, a povestit Adda la „Vin de-o poveste”. 

Adda, despre industria muzicală de la noi: „Industria asta este un gunoi dat cu parfum”

În continuare, Adda a vorbit despre cum a aflat că nu primea atât cât i se cuvenea din piesele pe care le compunea și le scria. 

Cum s-a cunoscut Adda cu soțul ei, Cătălin Rizea?!
Cum s-a cunoscut Adda cu soțul ei, Cătălin Rizea?! [Sursa foto: Captură YouTube]

„El a văzut super pragmatic tot ce se întâmplă. Se pricepe și la matematică, a făcut niște calcule simple și a spus: uite câți bani trebuie să iei și câți iei. Mi se la calcula TVA-ul de 15 ori, pentru mine era chineză. Eu voiam să fac muzică, eu credeam că trăiesc într-o lume coloarată roz cu vată pe băț și unicorni care zboară și de fapt eram doar un produs care băga bani în buzunarul unora și mie îmi ajungea pufuleți. Să ai hit pe radio și să mănânci covrigi de la metrou și pufuleți, e dureros. Scriam o piesă și încasam 400 de lei... când știi că o piesă se vinde cu 2000-3000 de euro și tu ai muncit la piesa aia, când faci o grămadă de chestii. Industria asta este un gunoi dat cu parfum și oricât de mult parfum dai peste gunoiul ăla, tot pute. Asta e industria”, a mai spus Adda în podcastul lui Radu Țibulcă.