Stiri mondene

Adda și Cătălin Rizea, șapte ani de relație! Mesajul inedit postat de soțul artistei pe rețelele sociale: „Te iubesc la fel de mult, poate chiar mai mult”

Adda și Cătălin Rizea au aniversat șapte ani de relație
Adda și Cătălin Rizea  [Sursa foto: Instagram]
Adda și Cătălin Rizea au sărbătorit șapte ani de relație. Uite ce mesaj emoționant a transmis soțul artistei cu ocazia aniversării!

Adda și Cătălin Rizea au o relație frumoasă și o familie împlinită. Artista și partenerul său de viață se iubesc ca în prima zi și pare că nimic nu poată să-i despartă. Recent, cei doi au sărbătorit șapte ani de când s-au logodit, motiv pentru care Cătălin Rizea a făcut public un mesaj inedit postat pe rețelele sociale. 

Adda și Cătălin Rizea au aniversat șapte ani de relație
Adda și Cătălin Rizea [Sursa foto: Instagram]

„Adda, azi se fac 7 ani de când ai zis ”DA” și te iubesc la fel de mult, poate chiar mai mult.

Mai ales că mă lași să merg la pescuit în Deltă peste câteva zile cu iubire Chef Sorin Bontea”, a scris Cătălin Rizea.

Citeste si: Adda, victima unor escrocherii! Mesajul transmis de artistă pentru cei care o urmăresc: „Este extrem de grav ce se întâmplă. Aveți mare grijă”

„Frumos, elegant.”, a fost replica lui Sorin Bontea, în timp ce Adda a reacționat și ea, în stilul caracteristic, evident: ”Eu, de fapt, am zis „nu”.

Nu ai auzit tu bine. De cate ori sa-ti zic?!”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Rizea Catalin (@rizeacatalin88)

Cătălin Rizea a dezvăluit cum a cerut-o în căsătorie pe Adda

Invitați recent în podcastul lui Horia Brenciu, Cătălin Rizea și Adda au vorbit despre viața lor de cuplu, inclusiv cererea în căsătorie. 

Adda și Cătălin Rizea au aniversat șapte ani de relație
Adda și Cătălin Rizea [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cătălin Rizea, soțul Addei, primele declarații despre boala artistei: „Îi voi sta alături, ca de fiecare dată! Rămânem optimiști”

„În ziua în care trebuia să plecăm la Târgu Mureș, de Paște, stătea Adda pe gânduri. Cu câteva ore înainte să plecăm, eu am mers să iau inelul, că nu mai aveam când să-l iau.  La un moment dat, cum stătea ea pe gânduri în mașină, m-a întrebat dacă nu cumva inelul pe care l-am cumpărat este pentru ea.

Adda și Cătălin Rizea au aniversat șapte ani de relație
Adda și Cătălin Rizea au aniversat șapte ani de relație[Sursa foto: Captură YouTube]

I-am spus că inelul i l-am dat lui Ștefan ca să il dea Claudiei.  A deschis torpedoul, a văzut cutia și mi-a zis să opresc mașina în marginea drumului și să o cer în căsătorie. Am oprit într-un șanț, m-am pus în genunchi, în țărână, pe unde treceau animalele. După ce m-am pus în genunchi și am început să îi vorbesc, a trecut un tractor și nu s-a mai auzit nimic din ce ziceam.”,  a povestit soțul artistei.

Citește continuarea aici!