Stiri mondene

Adda, noi declarații despre boala cu care se confruntă: „Nu îmi simțeam jumătate de față”! Artista ar fi putut să moară din cauza diagnosticului greșit

Adda, noi declarații despre boala cu care se confruntă
Adda [Sursa foto: Captură YouTube]
Adda a vorbit despre diagnosticul crunt primit de la medici. Uite ce confesiuni a făcut artista!

Adda a aflat după un an jumătate de chin faptul că i s-a pus un diagnostic greşit. În realitate artista suferă de Borelioza, cunoscută şi ca boala Lyme şi Bartonella. Pentru că a fost depistată destul de târziu, afecțiunea i-a ajuns Addei în creier, motiv pentru care procesul de vindecare va fi unul şi mai dificil. Invitată recent în cadrul unei emisiuni de televiziune, soția lui Cătălin Rizea a vorbit despre diagnosticul primit de la medici, dar și despre timpul în care doctorii au crezut că are alte probleme de sănătate.

Artista a explicat că singurul lucru care a salvat-o de la moarte a fost decizia ei de a scoate din regimul său anumite alimente și de a lua vitamine și suplimente care să o ajute. 

Adda, noi declarații despre boala cu care se confruntă
Adda[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Adda, victima unor escrocherii! Mesajul transmis de artistă pentru cei care o urmăresc: „Este extrem de grav ce se întâmplă. Aveți mare grijă”

„Dacă nu luam acele vitamine și suplimente, dacă nu țineam acel regim, când am scos anumite alimente, nu mai eram acum pe canapea cu tine. Eu am presimțit ce am. Am fost la mulți doctori, am întrebat și de Borelia Lyme. Mi s-a spus că sunt nebună, am fost la psiholog.”,  a spus Adda.

Adda, noi declarații despre boala cu care se confruntă
Adda[Sursa foto: Captură YouTube]

Momentul în care Adda a decis să se testeze pentru Borelia Lyme

Adda a mai povestit că momentul în care a decis să se testeze pentru Borelia Lyme  a fost cel în care i-a amorțit piciorul pe ambreiaj. Iar când a filmat clipul pentru piesa „Paranoia”, Adda nu își simțea jumătate de față.  

Citeste si: Adda, în lacrimi pe Instagram: „Sunt o emoțională și o plângăcioasă care vrea să pară Spartacus”

„Mi-am dat seama când mi-a paralizat piciorul pe ambreiaj, m-am dus, m-am testat. Când am filmat «Paranoia», nu îmi simțeam jumătate de față. Am început tratamentul, vor urma doi ani de tratament, dar o să fie bine. Nu vreau să plâng, e dimineață, m-am machiat frumos. Dar nu e de plâns, acum simt că trăiesc cu adevărat. Mă bucur de absolut tot. Vreau să fac muzică frumoasă. Și sunt convinsă că mă voi vindeca. I-am pus numele Goguț chestiei ăsteia din mine. Așa am simțit eu. La început, vorbeam cu el. Acum îl ignor. Sunt pregătită să mă vindec din toate punctele de vedere. Eu simt că, sufletește, sunt vindecată 90%.”, a mai spus Adda.