Stiri mondene

Cătălin Rizea, soțul Addei, primele declarații despre boala artistei: „Îi voi sta alături, ca de fiecare dată! Rămânem optimiști”

Cătălin Rizea, soțul Addei, primele declarații despre boala artistei
Cătălin Rizea, soțul Addei, primele declarații despre boala artistei [Sursa foto: Instagram]
Adda se confruntă cu probleme de sănătate! Ce spune Cătălin Rizea despre boala soției sale, Adda?!

După un an jumate de chin, Adda a aflat că suferă de Borelioza si Bartonella, fiind două boli transmise de căpușe sau alte insecte, cum ar fi tânțarii sau căpușele ori dacă ești mușcat de alte animale care au asta în sânge. Pentru că a fost depistată destul de târziu, afecțiunea i-a ajuns artistei în creier, motiv pentru care procesul de vindecare va fi unul şi mai dificil pentru vedetă.

În cadrul unui interviu oferit recent pentru impact.ro, Cătălin Rizea, soțul Addei, a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă partenera sa de viață. Bărbatul susține că atât el, cât și soția sa rămân optimiști. 

Citeste si: Adda, în lacrimi la volan! Ce a pățit artista în trafic?!: „Îmi scoate toate durerile”

„Boala Addei se află încă într-un stadiu incipient. Iată un motiv pentru a rămâne optimiști, și Adda, și eu, și ceilalți membri ai familiei noastre. Facem față de un an și ceva. Vom face și pe mai departe, fără nicio îndoială. Iar eu, soțul ei, îi voi sta alături, ca de fiecare dată! Ce vă așteptați să vă spun?!  Adda a spus ce avea de spus. Iar dacă a postat pe paginile sale de socializare mesaje legate de situația cu care se luptă nu a făcut-o în niciun caz pentru a-și spori notorietatea, cum poate mai crede unul sau altul, ci pentru a atrage atenția asupra unei situații cu care se mai pot confrunta și alți semeni de-ai noștri!” a spus Cătălin Rizea.

Adda a anunțat că se va retrage din spațiul public 

Pentru că tratamentul este unul destul de greu, Adda le-a transmis fanilor, cu părere de rău, că va trebui  să se retragă o vreme din spațiul public, să renunțe la aparițiile în emisiuni și concerte.

Citeste si: Adda, noi declarații despre starea sa de sănătate după ce a anunțat că se retrage din spațiul public: „Mă simt foarte aproape de Dumnezeu”

„La inceperea tratamentului, ma voi retrage o perioada din spatiul public- emisiuni si aparitii, pentru ca prima tura e cea mai grea. Voi ramane aici, pe online si va voi tine la curent cand pot si cat pot. Vă voi lasa si albumul. Se va lansa chiar de ziua mea, pe 3 martie. Planuiam o lansare aniversara cu concert. Mai ales ca voi implini 30 de ani. La jumatatea lui Martie va veni si noul single.

I-am pus numele “Gogutz” la rahatu’ ce e acum in mine. Si promit sa-i dau in cap. Sa-l nenorocesc pana ii sar fulgii. In timp ce o parte din doctorii “specialisti” ai Romaniei vor pune mana pe carte!Nu voi face scandal din asta. Faptul e consumat. Eu sper doar sa nu mai trimita pacientii pe piste gresite si sa se trezeasca la realitate! Poate exemplul meu va ajuta la INFORMARE, PREVENTIE SI TRATARE LA TIMP! Pentru ca, DA, aceste doua “minunatii” te pot ucide sau te pot nenorocii pe viata!!! Daca nu sunt depistate la timp. I se poate intampla oricui ”  a scris Adda.

Citește continuarea aici!