Stiri mondene

Cătălin Rizea a dezvăluit cum a cerut-o în căsătorie pe Adda: „Am oprit într-un șanț, m-am pus în genunchi, în țărână, pe unde treceau animalele”

Cum a fost cerută în căsătorie Adda
Adda și Cătălin Rizea [Sursa foto: Facebook]
Cătălin Rizea a povestit în ce mod amuzant a cerut-o în căsătorie pe Adda. Uite cum s-a întâmplat marele eveniment!

Adda și Cătălin Rizea formează unul dintre cele mai solide și unite cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt împreună de 7 ani și în urmă cu 5 ani s-au căsătorit. Rezultatul iubirii lor este Alexandru, copilul pe care Adda și l-a dorit foarte mult. Recent, artista și partenerul său de viață au fost invitați în podcastul lui Horia Brenciu, acolo unde au vorbit despre viața lor de cuplu, inclusiv cererea în căsătorie.

Cum a fost cerută în căăstorie Adda
Ada și Cătălin Rizea[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Adda, despre influencerii de pe rețelele sociale! Ce mesaj le-a transmis artista: „Trebuie să fii foarte nemulțumit de tine, ca să-ți editezi pozele obsesiv”

„În ziua în care trebuia să plecăm la Târgu Mureș, de Paște, stătea Adda pe gânduri. Cu câteva ore înainte să plecăm, eu am mers să iau inelul, că nu mai aveam când să-l iau. La un moment dat, cum stătea ea pe gânduri în mașină, m-a întrebat dacă nu cumva inelul pe care l-am cumpărat este pentru ea. I-am spus că inelul i l-am dat lui Ștefan ca să il dea Claudiei. A deschis torpedoul, a văzut cutia și mi-a zis să opresc mașina în marginea drumului și să o cer în căsătorie. Am oprit într-un șanț, m-am pus în genunchi, în țărână, pe unde treceau animalele. După ce m-am pus în genunchi și am început să îi vorbesc, a trecut un tractor și nu s-a mai auzit nimic din ce ziceam.”, a povestit Cătălin Rizea.

Cum a fost cerută în căăstorie Adda
Adda și Cătălin Măruță[Sursa foto: Captură YouTube]

Cum s-au cunoscut Adda și Cătălin Rizea

Adda   se bucură că are alături de ea bărbatul visurilor ei, alături de care și-a construit o familie minunată. Artista le-a povestit internauților momentul când l-a cunoscut pe soțul ei. Adda a declarat că povestea de dragoste dintre cei doi a început în iulie 2014, iar la vremea respectivă, vedeta nu s-a gândit că este sufletul ei pereche.

Cum a fost cerută în căăstorie Adda
Adda și Cătălin Rizea[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Adda, în lacrimi pe Instagram: „Sunt o emoțională și o plângăcioasă care vrea să pară Spartacus”

„L-am cunoscut la sfârșitul lui iulie 2014. Eram semi beată. (…) Eu, semi amețită, pe caterincă, l-am văzut pe unul dintre crai că se holba la moaca nea sărutată pasional de camion. Da’ stați liniștitți că freza lui era în perfectă armonie cu mecla mea. (…) Mi-a spus că îl cheamă Cătălin Nu mă gândeam niciodată că o să fim împreună. Era un bărbat mișto, avea corpul bine lucrat, avea pătrățele, și eu arătam bine, eram o schiloadă. Nici eu n-am avut vreo intenție și nici el, având în vedere că am mâncat hamsii cu usturoi pe plajă amândoi”,  a povestit artista.