Stiri mondene

Adda se pregătește să-și lanseze propria carte. Detaliile pe care nu le-a mai spus până acum: „Chiar și părinții mei o să afle lucruri noi”

Adda, despre cartea pe care o va lansa
Adda, despre cartea pe care o va lansa [Sursa foto: Facebook]
Adda a vorbit despre cartea pe care o va lansa în curând. Iată ce a povestit cântăreața.

Adda este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața este foarte deschisă cu fanii ei și foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde îi place să își țină urmăritorii la curent cu tot ce se petrece în viața ei. Artista vrea să treacă la nivelul următor și să lanseze prima sa carte. După ce a fost diagnosticată cu boala Lyme, soția lui Cătălin Rizea își dorește să împărtășească povestea ei cu toată lumea.

În cartea pe care a scris-o, Adda vorbește atât despre perioada în care s-a luptat cu boala, cât și alte amănunte puțin știute din viața ei. 

Adda, despre cartea pe care o va lansa
Adda, despre cartea pe care o va lansa [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Adda, noi dezvăluiri despre boala pe care o are! Cum a luat artista borelioza, de fapt?: „Se transmite de la mamă la făt”

”Cartea o lansez vineri. De vineri dimineață se poate comanda, este o carte despre viața mea, dar și despre problema mea, despre diagnosticul meu, despre drumul spre diagnosticul meu, despre tot ce s-a întâmplat, e ca un fel de puzzle, treci așa, cumva, prin mai mulți ani, descoperi la final că totul este conectat...”, a declarat Adda.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

Adda își lansează vineri prima sa carte

Chiar dacă cartea ”Cele trei Adda” este una tristă, pentru că scoate la iveală momentele dificile prin care a trecut artista până în acest punct, Adda spune că mai are și unele fragmente pline de umor, care să-i destindă pe fanii săi.

Adda, despre cartea pe care o va lansa
Adda, despre cartea pe care o va lansa[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Adda, noi probleme de sănătate: „Sunt la terapie hiperbară”

„Este o carte motivațională, e foarte sinceră, unde îmi spun povestea și spun foarte multe chestii personale, pe care nu le-am mai spus niciodată, chiar și părinții mei o să afle lucruri noi. În titlu este vorba despre cele trei personalități ale mele: Adda mică, copilul interior, Alexandra, care este Războinica Luminii și Adda Balada, care este artistul. Practic, este un conflict între minte, trup și suflet. Mie mi se pare și ușor amuzantă pe alocuri, dar este și puțin tristă, pentru că trezește niște lucruri mai puțin plăcute, dar eu am considerat că aceasta este calea spre vindecare, cel puțin din punct de vedere emoțional, de trup de ocupă doctorii. Vineri la prima oră se lansează cartea și se va găsi online de vânzare”, a mai spus Adda.