Stiri mondene

Adda, noi probleme de sănătate: „Sunt la terapie hiperbară”

Adda, noi probleme de sănătate
Adda, noi probleme de sănătate [Sursa foto: Facebook]
Adda se confruntă cu noi probleme de sănătate! De ce a apelat artista la terapia hiperbară?

Adda se confruntă cu noi probleme de sănătate, asta după ce a fost diagnosticată cu Bartonela și Borelioză, (boala Lyme), în urmă cu câteva luni. Timp de un an a fost tratată pentru o afecțiune diagnosticată greșit. Vedeta a aflat că boala ei este genetică și nu a făcut-o în urma unei înțepături de insecte așa cum credea inițial. Artista a mărturisit în mediul online faptul că a recurs la terapia hiperbară care presupune creșterea concentrației de oxigen în plasmă cu rolul de a amplifica procesul natural de vindecare a corpului.

Adda, noi probleme de sănătate
Adda, noi probleme de sănătate[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Adda, în lacrimi pe Instagram: „Sunt o emoțională și o plângăcioasă care vrea să pară Spartacus”

“Fashion și beauty n-are mama, că ți-ar da. Nici nu știu când m-am machiat ultima dată. Am avut săptămâna trecută, o mică cădere, vedeți dacă intrați pe story, unul din simptome. Așa că, de câteva zile sunt din nou în Constanța, la terapia hiperbară. Sunt oricum mult mai ok față de săptămâna trecută. Și mai ales după aceste ședințe, mă voi simți om din nou. Am de filmat, de lansat piese și o carte. Să fiu mămică cu normă întreagă și ‘nevastă’. Sper că din ce în ce mai sirenă și mai puțin băbuță. Da’ am noroc cu husband, că-i genul care mă dă cu Voltaren și intră cu mine la toate terapiile ca să mă țină de mână. Mi-a dat și geaca lui acum, să nu-mi înghețe șalele. Așa că, după câteva zile de bocete cu muci, sunt din nou aici lângă oamenii în care am cea mai mare încredere că mă vor băga în revizie tehnică totală”, a povestit Adda pe rețelele sociale.  

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Rizea Catalin (@rizeacatalinn)

Adda, noi probleme de sănătate

Deşi trece prin clipe destul de dificile, cântăreaţa este optimistă şi deja vede semne că tratamentul funcţionează. Soția lui Cătălin Rizea a mai povestit o întâmplare petrecută la clinica unde a fost să se trateze, ce i-a umplut inima de bucurie.

Adda, noi probleme de sănătate
Adda, noi probleme de sănătate[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Adda, despre lupta cu boala! Cum se manifesta înainte de a ține tratamentul?: „Stăteam în pat și mi-a bubuit pielea”

Alaltăieri, la clinică, a ieșit o pacientă de la dr. Ion din cabinet. Eu eram în curte. A fugit plângând în hohote spre mine și m-a luat în brațe. Mi-a spus “Mulțumesc”. De 6 ani caută diagnosticul corect. Mi-a spus că a vorbit cu mine și că eu am îndrumat-o către dr Ion. Eu nu mai țineam minte. Atât de tare m-a strâns în brațe, de zici că eram prietene bune. Nu suntem prietene bune, suntem surori. Surori de suferință. Și ne uitam una în ochii celeilalte și nu era nevoie să spunem prea multe lucruri. Știam amândouă cât de tare ne doare și cât de greu e. Dar, în același timp liniștite că suntem pe mâini bune.

Cât de tare ne luptăm să rămânem întregi la cap și să vedem frumosul și binele. Mi-a mai spus că sunt cea mai puternică, un exemplu. Și eu i-am recunoscut că uneori habar n-am unde îmi sunt izmenele. Știu doar că sunt murdare de maro. Și că le spăl, apoi le port iar, până când inevitabilul se produce, din nou. Apoi le spăl iar. Și probabil că tocmai asta înseamnă puterea. Să îmi spăl izmenele de câte ori e nevoie. Sunt recunoscătoare pentru că niciodată, când “mi-am murdărit izmenele” nu am fost singură. Iar Doamne Doamne, îmi scoate în cale acei OAMENI, cu litere mari! Ce mă ajută să văd lumina!”, a mai adăugat Adda.