Stiri mondene

Adda este în doliu! Bunicul artistei s-a stins din viață: „Mă bucur că m-ai văzut mireasă”

Este doliu în familia artistei Adda, după ce bunicul ei s-a stins din viață.
Adda, în doliu [Sursa foto: Instagram]
Este doliu în familia artistei Adda, după ce bunicul ei s-a stins din viață. Mesajul transmis de vedetă!

În aceste momente, Adda trăiește clipe greu de imaginat. Artista a pierdut una dintre cele mai importante persoane pentru ea. Este vorba despre bunicul ei, care s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani. Vedeta a scris un mesaj plin de emoție pentru cel care, așa cum a mărturisit chiar ea, a învățat-o ce înseamnă curajul, familia și dragostea de cântec. Chiar dacă suferă foarte mult din cauza pierderii bunicului său, cântăreața a mărturisit că este fericită că acesta a putut să o vadă mireasă. Mai

mult, atât Adda, cât și fiul ei îi poartă numele.

Este doliu în familia artistei Adda, după ce bunicul ei s-a stins din viață
Este doliu în familia artistei Adda, după ce bunicul ei s-a stins din viață[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Adda și Cătălin Rizea, șapte ani de relație! Mesajul inedit postat de soțul artistei pe rețelele sociale: „Te iubesc la fel de mult, poate chiar mai mult”

„Dragă Tata Sandu, îț i mulțumesc că m-ai învățat ce înseamnă curajul. Îți mulțumesc că m-ai învățat ce înseamnă familia și rădăcinile.

Dragostea de țară, dragostea față de folclor și cî
ntec.  Mă bucur că m-ai văzut mireasă, și sunt atât de MÂNDRĂ că îți port numele, atât eu. cât și strănepotul tău, Alexandru. Te iubim! Te iubim! Te iubim! Drum lin în lumină!”,  a fost mesajul Addei pentru bunicul ei. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

Adda, noi declarații despre boala cu care se confruntă

Pentru că a fost depistată destul de târziu, afecțiunea i-a ajuns Addei în creier, motiv pentru care procesul de vindecare va fi unul şi mai dificil. Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, vedeta a vorbit despre diagnosticul primit de la medici, dar și despre timpul în care doctorii au crezut că are alte probleme de sănătate. Soția lui Cătălin Rizea a explicat că singurul lucru care a salvat-o de la moarte a fost decizia ei de a scoate din regimul său anumite alimente și de a lua vitamine și suplimente care să o ajute.

Adda, noi declarații despre boala cu care se confruntă
ADDA[Sursa foto: Captură YouTube]
 

Citeste si: ADDA a lansat o versiune live a piesei „Paranoia”

Dacă nu luam acele vitamine și suplimente, dacă nu țineam acel regim, când am scos anumite alimente, nu mai eram acum pe canapea cu tine. Eu am presimțit ce am. Am fost la mulți doctori, am întrebat și de Borelia Lyme. Mi s-a spus că sunt nebună, am fost la psiholog.”,  a spus Adda, în urmă cu ceva timp.

Citește continuarea aici!