Stiri mondene

Adda, noi declarații despre starea sa de sănătate! Cum se simte artista în urma tratamentului: „Urmează încă 18 luni de injecții”

Adda, noi declarațiii despre starea sa de sănătate
Adda, noi declarațiii despre starea sa de sănătate [Sursa foto: Instagram]
Adda a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate. Uite cum se simte acum celebra artistă!

Adda a aflat în luna februarie că este una dintre victimele bolii Lyme. Atunci le-a vorbit fanilor săi pentru prima dată de momentele dificile prin care trece şi le-a mărturisit că este pregătită să lupte şi să se facă bine. Toată această perioadă nu a fost deloc uşoară pentru cântăreaţă, fiind nevoită să respecte cu stricteţe un regim alimentar impus de medici, a urmat un tratament și a făcut și ședințe de terapie.

Recent, soția lui Cătălin Rizea a revenit cu noi vești referitoare la starea sa de sănătate. Cu această ocazie, vedeta a ținut să le mulțumească tuturor pentru toate mesajele și pentru că au fost alături de ea.

Adda, noi declarațiii despre starea sa de sănătate
Adda, noi declarațiii despre starea sa de sănătate[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ADDA a lansat albumul „Fata din diamant"! Artista, primele declarații: „Am dat tot ce aveam mai bun în aceste 11 piese”

„Am trecut de prima faza a tratamentului si azi am primit o veste buna. FUNCTIONEAZAAAAA! Simptomele s-au redus 70%. Borelia si Bartonella nu mai sunt detectabile in sange. Sunt inca in celule dar urmeaza 18 luni de injectii si vor disparea si de acolo. Multumesc, draga muzica pentru ca imi hranesti sufletul! Alexutu meu si Catalin…voi sunteti PUTEREA MEA! Fara voi… nu ar mai fi nimic! Urmeaza 18 luni de injectii, 80 la numar. Imi pregatesc buca si psihicu’!’’, a scris Adda.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

Adda a aflat de ce boli suferă după un an și jumătate de chin

După mai mult de un an de când i-au apărut primele semne că ceva nu este în regulă în corpul ei, nenumărate vizite la medici și diagnostice greșite, Adda a aflat că se confruntă cu boala Lyme. Toxinele și inflamația i-au ajuns la creier pentru că nu a reușit să acționeze la timp.

Adda, noi declarațiii despre starea sa de sănătate
Adda, noi declarațiii despre starea sa de sănătate[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Adda, victima unor escrocherii! Mesajul transmis de artistă pentru cei care o urmăresc: „Este extrem de grav ce se întâmplă. Aveți mare grijă”

“Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului că să fiu diagnosticată cu Borelioza și Bartonella- transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te mușcă animale care au asta în sânge. Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioada de lupta și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate. Momentan sunt în pregătirea corpului pentru tratament. Și trag să-mi duc la final o parte din proiecte și să-mi onorez promisiunile”, este o parte din mesajul postat de Adda pe rețelele sociale.