Stiri mondene

Adda, noi detalii despre cartea pe care urmează să o lanseze - „Cele trei Adda”: „Să-mi spun povestea fără filtre și perdea”

Adda, noi detalii despre cartea pe care urmează să o lanseze
Adda, noi detalii despre cartea pe care urmează să o lanseze [Sursa foto: Facebook]
Adda și-a anunțat fanii din mediul online că urmează să își lanseze propria carte, intitulată „Cele trei Adda”. Când va fi lansată?!

Adda, una dintre cele mai iubite artiste de la noi, va scrie o carte despre viața sa. Aceasta se va numi „Cele trei Adda”, iar volumul promite multe. Cei mai mulți dintre fanii artistei s-au declarat deja a fi nerăbdători în a o cumpăra, imediat după ce va fi pusă în vânzare.

Adda, noi detalii despre cartea pe care urmează să o lanseze
Adda, noi detalii despre cartea pe care urmează să o lanseze[Sursa foto: Facebook]

Ultima perioadă nu a fost deloc una bună pentru soția lui Cătălin Rizea.

Cântăreața a fost diagnosticată greșit, iar timp de aproape doi ani s-a tratat de o afecțiune pe care nu o avea. Ulterior, a anunțat că, de fapt, se confruntă cu borelioză. În afara pieselor de succes pe care le-a lansat de-a lungul anilor, artista a decis să lanseze și o carte. Adda s-a dovedit a fi foarte talentată la scris atât în ceea privește bucățile din „Cele trei Adda” pe care le-a publicat deja pe rețelele sociale.
În urmă cu câteva ore, vedeta a ținut să-și anunțe comunitatea de acest aspect și a postat o fotografie pe internet, însoțită de un mesaj. 

Citeste si: Adda, umilită fizic și verbal de un coleg de breaslă, un artist cunoscut din industria muzicală, în timpul unei filmări: „Nimeni nu s-a băgat”

„Când am aflat că am Lyme, am simțit un șoc dar și o eliberare.

Nu am avut timp să bocesc pentru că trebuia să mergem la ziua “iubitei” lui Alexutu de la gradiniță. În timp ce conduceam spre mall, de unde urma să iau cadoul, m-am gândit la câte pot să fac de atunci înainte, nu la câte pot să pierd.Toată viața mea, mi-am dorit să compun și să cânt muzica de calitate, pentru oameni. Să transmit mesaje. Dar din cauze medicale, nu am mai putut fi atât de creativă în studio.
Lucru care m-a întristat. Însă am descoperit scrisul și așa m-am eliberat. So, oficial va fi o carte. În toamnă! #celetrei  Iar acum m-am izolat puțin că să-mi adun gândurile și să aștern rândurile. Să vă spun tot ce n-am spus, inclusiv povestea din spatele pieselor. Să-mi spun povestea, de fapt. Așa, fără filtre și perdea. Cum n-am făcut-o niciodată”
, este mesajul scris de Adda.

Cum au reacționat fanii artistei: „Te încurajăm în toate acțiunile tale”

Așa cum era de așteptat, mesajul vedetei nu a putut să treacă neobservat, motiv pentru care internauții au reacționat imediat.

Adda, noi detalii despre cartea pe care urmează să o lanseze
Adda, noi detalii despre cartea pe care urmează să o lanseze[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Adda, despre lupta cu boala! Cum se manifesta înainte de a ține tratamentul?: „Stăteam în pat și mi-a bubuit pielea”

„Esti minunată si te ador ptr simplitatea ta,o fată fara fite de vedetism,absolut minunată”./ „Mult succes și multă.„/ „Ești o luptătoare!! Pune pe hârtie fiecare gând. Ești Om înainte de toate, împărți cu noi multe. Înainte de a te judeca, noi cei mulți, trebuie sa te susținem, sa te încurajăm în toate acțiunile tale!”,  sunt o parte din recațiile lăsate de internați la postarea artistei.