Lansări muzicale

ADDA a lansat piesa „Fata din diamant”

ADDA - Fata din diamant
ADDA - Fata din diamant [Sursa foto: Instagram]
„Fata din diamant” este noua piesă lansată de ADDA. Uite cât de bine sună și cum arată videoclipul!

Adda a lansat „Fata din diamant”, piesă extrasă de pe albumul cu același nume. Piesa este o poveste sensibilă despre curaj, iubire, indiferență, dar mai ales despre o inimă de piatră. Este deja bine cunoscut faptul că Adda își pune trăirile în piesele sale, astfel că și „Fata din Diamant" face parte din aceeași categorie. „Fata din diamant” o prezintă pe ADDA în rolul femeii sensibile care a iubit pentru doi și s-a uitat pe ea, femeia care cândva strălucea precum un diamant. 

"Piesa "Fata din Diamant" este despre o ușă pe care ea o închide, pornind într-o altă călătorie. Având în bagaj mult curaj, demnitate și cel mai important, își cunoaște valoarea. Se iubește și se iartă, învățând din dezamăgiri și pășește cu fruntea sus într-o poveste unde ea e scriitorul", povestește ADDA despre piesa proaspăt lansată.

Videoclip: ADDA- Fata din diamant 

"Tramvaiul 23", "Tramvaiul sfârșitului", "Lasă-mă să mor" (alături de Nosfe), "Să nu-mi iei trandafiri", "Paranoia", "Du-te la ea" dar și "Altcineva", sunt o parte dintre piesele care se regăsesc pe albumul proaspăt lansat „Fata din diamant”. Melodiile au deja milioane de vizualizări pe YouTube și fac parte din materialul discografic "Fata din Diamant"