Stiri mondene

Adda, reacție dură după declarațiile lui George Buhnici: „Hai să nu ne mai ascundem după degete”

Adda, reacție dură după declarațiile lui George Buhnici: „Hai să nu ne mai ascundem după degete”
Adda [Sursa foto: Facebook]
Adda a reacționat dur în scandalul momentului. Ce a spus artista despre declarațiile controversate pe care le-a făcut George Buhnici?!

Adda a reacționat dur după declarațiile halucinante pe care le-a făcut George Buhnici și care au făcut deja înconjurul internetului. Artista a reacționat dur și a spus că nu este prima dată când oamenii judecă după aspetul fizic al persoanelor publice. 

Citeste si: Adda, umilită fizic și verbal de un coleg de breaslă, un artist cunoscut din industria muzicală, în timpul unei filmări: „Nimeni nu s-a băgat”

Adda, declarații dure în mediul online despre „scandalul vergeturilor”: „ O societate care ne-a facut sa ne uram intre noi si sa ne uram si pe noi pentru ca nu suntem perfecti”

Rând pe rând, artistele de la noi fac declarații despre afirmațiile pe care le-a făcut George Buhnici în cadrul interviului de la mare. Și Adda a scris în urmă cu puțin timp un mesaj în mediul online despre cum de-a lungul timpului, s-au tot scris articole despre modul în care arată unele persoane publice de la noi și cum au scos în evidență defectele fizice.

Citeste si: „Am avut noroc că n-am murit”. Adda, dezvăluiri cutremurătoare despre boala cu care s-a confruntat

„Clar ca nu-s de acord cu ce a zis domnu’ pul*hnici mici. E un terminat pa’ veatza. Da’ ma distreaza ca s-au trezit toti moralistii acum.  Toata presa care din vaci cu celulita nu ne-a scos, cand s-a ivit ocazia. De la barbati si femei din public, care din scroafe nu ne-au scos dupa ce am nascut. De la “ce fata ai”, “esti obeza la 60kg”, „esti proasta”, “esti urata” etc.

O societate care ne-a facut sa ne uram intre noi si sa ne uram si pe noi pentru ca nu suntem perfecti. Suntem niste bolnavi cu sufletele. TOTI! Hai sa nu ne mai ascundem dupa degete. Ne barfim ca la usa cortului pentru ca avem creierele stricate. Si pozam in perfectiunea intruchipata, cand suntem putrezi. Educatie tati! Asta ne lipseste! Promovat VALORI. ASUMARE, SINCERITATE. Hai sa nu ne mai editam! NE TIN BALAMALELE SA NU NE MAI EDITAM? Sa nu mai bagam in depresie copii si adolescenti. Nu ne tine. Ca suntem niste cacaciosi. TOTI. Si nu ne iubim deloc. Si daca nu ne iubim, normal ca nu-i iubim nici pe ceilalti. Ca nu avem cum.

Eu ma bucur ca incep sa cada mastile. Cu timpul vor cadea si mai multe. Ca falsitatea si minciuna nu tin la nesfarsit!”, a scris Adda în mediul online.