Stiri mondene

Adda a lansat astăzi prima sa carte. Mesajul transmis de artistă: „Este ziua mea de renaștere”

Adda a lansat astăzi prima sa carte
Adda a lansat astăzi prima sa carte [Sursa foto: Facebook]
Adda a lansat pe 11 noiembrie cartea intitulată „Cele trei Adda”. Iată declarațiile artistei.

Adda este o persoană extrem de transparentă cu lucrurile din viața sa. Artista împarte atât momentele de bucurie, cât și cele mai puțin frumoase cu fanii și a reușit să strângă o comunitate impresionantă pe rețelele sociale. Astăzi, Adda a lansat oficial prima ei carte. ”Cele trei Adda” este volumul în care artista și-a deschis sufletul și și-a arătat acea latură pe care nimeni nu a cunsocut-o până acum. Când problemele de sănătate au început să-i dea bătăi de cap, soția lui Cătălin Rizea s-a refugiat în scris, care a fost cea mai bună formă de terapie la care a putut apela atunci. 

Adda a lansat astăzi prima sa carte.
Adda a lansat astăzi prima sa carte.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Adda, noi declarații despre boala de care suferă! Care este starea de sănătate a artistei în aceste momente

"Voi sărbători ziua mea de două ori pe an. Pe 03:03 ziua mea de naștere, iar pe 11.11 ziua mea de renaștere. Cea mai bună terapie pentru mine a fost scrisul. M-am întors în întuneric, unde nu m-am simțit deloc confortabil. Dar am învățat tot ce nu am reușit când l-am trăit. M-a ajuns din urma tot ce am reprimat și tot ce am alungat. Apoi nu am avut de ales decât să înfrunt avalanșa de gânduri și sentimente. Sunt un om nou. Și nu spun asta pentru că sună metaforic și frumos. Sunt un om nou pentru că mi-am dat a doua șansă și am încetat să mai fiu împotriva mea. Acum pot să spun că mă iubesc. Te iubesc Ada, Alexandra. Te iubesc Adda, creația lor!" , a declarat ADDA.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

Adda: „Nu este o carte de ficțiune, este o poveste reală”

Adda  a povestit că această carte reflectă tot ceea ce ea a trăit și a simțit, din momentul în care a fost diagnosticată cu boala Lyme. Chiar dacă este o carte ce trezește multe sentimente triste, artista ne-a spus faptul că volumul mai conține și câteva pasaje amuzante, care să redea un zâmbet pe buze cititorilor săi. 

Adda a lansat astăzi prima sa carte.
Adda a lansat astăzi prima sa carte.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cătălin Rizea a dezvăluit cum a cerut-o în căsătorie pe Adda: „Am oprit într-un șanț, m-am pus în genunchi, în țărână, pe unde treceau animalele”

Este povestea mea. Nu este o carte de ficțiune, este o poveste reală, despre lucrurile prin care am trecut, despre ce am învățat eu, de când mi s-a pus acest diagnostic și până în prezent. Este o carte și motivațională, eu am făcut-o ca o terapie pentru mine și practic oamenii, după ce au citit câteva fragmente postate de mine pe internet, mi-au cerut să transform aceste gânduri într-o carte. Cred că-mi doream să mă eliberez în momentul ăla și am primit foarte multă apreciere din  partea oamenilor și mesaje cum că ar trebui să scot o carte. Am stat și m-am gândit mai bine și s-a transformat într-o carte.”, a declarat Adda.

Citește continuarea aici.